1. Chelsea – Swansea 1Chelsea pelasi vihjeen laatimisen jälkeen Lontoon derbyn Arsenalia vastaan. Huolimatta tuon ottelun tuloksesta, lähtee Chelsea kuitenkin Tapanin kamppailuun niin selvänä suosikkina, ettei varmistuksia kaivata.

 2. Newcastle – Stoke 1Newcastle on ollut todella hyvä varsinkin kotonaan! Aggressiivinen joukkue kaatoi muun muassa Chelsean kotikentällä sekä ManU:n vieraissa komeiden esitysten jälkeen. Kotijoukkueen ranskalaislegioona on päässyt huikeaan vireeseen, kun kotivoitto on jopa alipelattu, kelpaa se loistavasti varmaksi!

 3. Tottenham – West Bromwich 1Spurs antoi Andre Villas-Boasille kengän kuvaa persuksiin, ehkä jopa hieman yllättäen. 05- tappio Liverpoolille oli kuitenkin seurajohdolle liikaa. Kotijoukkue ei ole pelannut huonosti ja sen esiintyminen So'tonin vieraissa AVB:n lähdön jälkeen oli selvästi vapautunut. Jos jompi kumpi tästä parista on kriisijoukkue, niin WBA! Kotivoitto kelpaa helposti varmaksi.

 4. Everton – Sunderland 1xEverton pelaa upeaa jalkapalloa ja lähtee selvänä suosikkina kamppailuun. Joukkueen pelit päätyvät kuitenkin turhan usein tasapeleiksi ja voittamisesta on tullut vaikeaa. Arsenalia vastaan vieraissakin liverpoolilaisilla on useat saumat hakea täysi pistepotti, mutta ratkaisijoita ei löytynyt. Otetaan jättisuosikille maistuva x-varmistus.

 5. Cardiff – Southampton 1x2So'ton kärsii useista loukkaantumisista. Vieraiden materiaali on huomattavasti isäntiä parempi, mutta kovassa otteluruuhkassa loukkaantumiset vaikuttavat enemmän. Napataan vierassuosikille kaikille varmistukset.

 6. West Ham – Arsenal x2West Hamin peli on täysin sekaisin. Alkukaudesta loistavasti toiminut puolustus on tipotiessään ja maalivahti Jussi Jääskeläinen on usein toivottoman tehtävän edessä. Arsenal lähtee vieraissakin selvänä suosikkina otteluun.

 7. Aston Villa – Crystal P 1xAston Villa on pelannut hyvin viime ajat, mutta voittaminen tuntuu olevan joukkueelle vaikeaa. Palace on sarjan huonoimpia joukkueita ja kotonaan Villa on suosikki. Napataan kotisuosikille kuitenkin tasapelivarmistus.

 8. Norwich – Fulham 1Norwich on alkanut kerätä pikkuhiljaa myös voittoja ja se lähtee kamppailuun kotona suosikkina. Fulhamin vieraspelaaminen on todella juuri niin huonoa kuin aina ennenkin: ei tuhlata merkkejä.

 9. Leicester – Reading 1Reading kärsii loukkaantumisista ja sen viime ajat ovat olleet todella vaikeita. Leicester on sarjan kovin joukkue ja se lähtee selvänä suosikkina kamppailuun. Kotivoitto on jopa selvästi alipelattu ja ehdottomasti kierroksen paras varmaidea!

 10. Middlesbrough – Burnley 1xBurnley avasi kauden upeasti, mutta nyt on laskusuunta menossa. Middlesbrough'n kausi on ollut vaikea, mutta ei sitä ole kotikentällä helppo kaataa. Edelliskierroksen 0-2 voitto Millwallista nostaa varmasti Boron itseluottamusta. Vahva kotietu tekee lähtökohdista hyvin tasaiset ja kun Burnleyn voitto on pelattu rumasti yli, nostetaan kotimenestykset riveihin.

 11. Huddesfield – Derby 1x2Derby on tällä hetkellä sarjan kuumin joukkue! Kovassa otteluruuhkassa pienet notkahdukset ovat kuitenkin aina mahdollisia ja kun vierasvoitto on ylipelattu, otetaan kaikki merkit käyttöön.

 12. Doncaster – Ipswich 1x2Ipswich on esiintynyt todella vakuuttavasti, mutta perustasoltaan materiaaleissa ei ole suurta eroa. Doncaster pelaa todella ailahdellen, mutta joskus yllättää suuretkin. Toivotaan yllätyksiä nyt, sillä vierasvoitto on ylipelattu!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

Chelsea – Swansea

1

 

 

2.

Newcastle - Stoke

1

 

 

3.

Tottenham - WBA

1

 

 

4.

Everton - Sunderland

1

X

 

5.

Cardiff - Southampton

1

X

2

6.

West Ham - Arsenal

 

X

2

7.

Aston Villa – Crystal P

1

X

 

8.

Norwich - Fulham

1

 

 

9.

Leicester - Reading

1

 

 

10.

Middlesbrough - Burnley

1

X

 

11.

Huddersfield - Derby

1

X

2

12.

Doncaster – Ipswich

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 43,20€Minivakion kanssa yhteensä 44,40€