1. Galatasaray - Chelsea: Chelsea on vaarallisessa iskussa. Joukkue on noussut Valioliigassa suursuosikiksi voittamaan koko liigan. Joukkue on myös täysin potentiaalinen joukkue voittamaan Mestarien liigan. Jose Mourinho keksii illasta toiseen pelitaktiikan, jolla kaatuu joukkue kuin joukkue. Materiaaliltaan Chelsea on edellä, etenkin puolustus on joukkueella eri planeetalta kotijoukkueeseen verrattuna. Galatasarayn kotietu tasoittaa puntteja, mutta vieraissakin Chelsea on suuri ennakkosuosikki.Lue myös ottelun kattavampi ennakko & muut pelivihjeet tästä!
  2. Schalke – Real Madrid: Schalke joutuu kovaan testiin kun se saa vieraita Espanjasta. Real Madrid on hävinnyt kaksi ottelua tällä kaudella ja on ollut todella vakuuttava. Gareth Balen siirto Madridilaispaitaan levensi entisestään joukkueen hyökkäysvoimaa ja nyt tulivoimaa tuntuu olevan vähintäänkin tarpeeksi. Schalke ei ole pelannut viime aikoina huonosti, mutta silti Madridilaisryhmä taitaa olla liian suuri pala purtavaksi. Vieraissakin Real Madrid on suursuosikki.Lue myös ottelun kattavampi ennakko & muut pelivihjeet tästä!
  3. Flamengo - Emelec : Viimeisessä kohteessa on Etelä-Amerikan cuppia. Brasilian ylpeys Flamengo lähtee otteluun suosikkina materiaalinsa, sekä kotietunsa turvin. Ecuadorilaiset vieraat eivät ole kuitenkaan pelanneet huonosti ja se otetaan huomioon peleissä.

 

Moniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Galatasaray - Chelsea

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

2

Schalke – Real Madrid

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

3

Flamengo - Emelec

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€