1. HPK - Kärpät: Ottelusarja on Kärpille 3-0. Oululaiset tietävät, kuinka tärkeitä lepopäivät jatkossa ovat ja haluavat pistää homman poikki heti. HPK:n kannalta sarja on käytännössä taputeltu, mutta kotiyleisö puskee vielä joukkuetta eteenpäin. Kärpät on vieraissakin selvähkö suosikki, mutta ei olisi yllätys, jos pienimarginaalinen sekä vähämaalinen linja jatkuisi.  

  2. JYP - SaiPa: SaiPa pelaa aivan upeaa playoffs-kevättä. Maanantaina joukkue horjahti, mutta JYP ei pystynyt käyttämään tätä hyväkseen. Nyt sarja on käytännössä SaiPan heiniä. SaiPa on jo osoittanut pystyvänsä esiintymään kuin kokenutkin pudotuspelikävijä, mutta silti ensimmäinen katkaisupeli on aina vaikea paikka. Lähtökohdat ovat edelleen ympäripyöreät.

  3. Pelicans - Tappara: Maanantain ottelu oli sen näköistä, mitä on koko ajan odotettukin. Tappara nollasi täysin lahtelaisten hyökkäyspelaamisen ja iski itse pari maalia voittoon. Kaukalossa mikään ei luultavasti muutu: äärimmäisen vähämaalinen, tiukka kamppailu taas luvassa. Kirvesrinnat ovat vieraissakin suosikkeja.

  4. Blues - Lukko: Lukko sortui taas virheisiin sekä runsasjäähyisyyteen ja Blues korjasi potin maanantaina. Vierasjoukkue on materiaaliltaan parempi, mutta ei ole pystynyt vastaamaan Bluesin fyysisyyteen täysin. Sarjassa on nähty varsin paljon maaleja, mutta TÄNÄÄNKIN lähtökohdat ovat hyvin vähämaaliset.

Supermoniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HPK - Kärpät

Koti

0,2

Vieras

3,4

2

JYP - SaiPa

Koti

2,4,5

Vieras

1,3,4

3

Pelicans - Tappara

Koti

0,1

Vieras

2,3

4

Blues - Lukko

Koti

0,1,3

Vieras

1,2,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e