1. Juventus – Parma: Molemmat joukkueet ovat tulikuumassa iskussa ja varsinkin puolustuspeli on ollut tapissa. Juventus on käytännössä varmistanut Scudetton, joten pääpaino loppukaudella on Eurooppa-liigassa. Parma taistelee sen sijaan tiukasti vielä Euroopan kentille oikeuttavista sijoista ja on valmis vieraissakin yllätykseen.

  2. West Ham – Hull: West Ham on hävinnyt kolme edellistä kamppailuaan. Hull otti itseluottamusta nostaneen voiton WBA:sta viime kierroksella. Hammersin kotisaldo tänä vuonna on ollut todella synkkä, eikä isännät ole kuin marginaalisia suosikkeja illan kamppailuun.

  3. Liverpool – Sunderland: Livepool, ja varsinkin sen hyökkäyspää, on aivan kaameassa jiirissä. Joukkue latoo maaleja liukuhihnalta, joten edes haparoiva puolustus ei estä joukkuetta voittamasta. Tänäänkin 'Pool on jättisuosikki kotonaan ja odotettavissa on maalijuhlat.

  4. Sevilla – Real Madrid: Madrid koki kaamean kotitappion Barcelonalle viikonloppuna. Miten tämä vaikuttaa miehistön moraaliin? Sevilla on kotonaan todella vaikea kaadettava ja valmis pistämään Los Blancosin ahtaalle.

Supermoniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Juventus - Parma

Koti

0,2

Vieras

0,1

2

West Ham - Hull

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

3

Liverpool - Sunderland

Koti

3,5,6

Vieras

1,2

4

Sevilla – Real Madrid

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e