Perjantain pelilautaselle nostetaan yksi kohde Espanjan viheriöiltä ja pari poimintaa kotimaisesta kiekkoilusta.

ELCHE - CELTA VIGO: Vierasjoukkue on aloittanut uuden sesongin hämmästyttävän hyvin. Joukkue jatkaa viiden ottelun jälkeen vielä tappiottomana. Vierasvoittoja se ei ole vielä onnistunut raapimaan mukaansa, mutta tänään se on hyvin lähellä. Elchen kausi on lähtenyt käyntiin ailahdellen ja todellinen pohjanoteeraus nähtiin viikko sitten, kun sarjanousija Eibar haki vieraspisteet sen kotipyhätöltä. operaattori poistettuin vieraskerroin 2.40 on pelattavalla tasolla.

JYP - ILVES: Yksi tosiasia pitää Liigassa vuodesta toiseen. JYP on yksi sarjan vaikeimmista kotijoukkueista. Vaikka Hurrikaani on saanut alkukaudella keskisuomalaiset nihkeästi liikkeelle niin Hippoksen kotitaika kestää. Nämä ovat matseja jotka kotijoukkueen vaan pitää hoitaa. Luottoa kotijoukkueen menestyksestä parantaa Ilveksen tiistainen 5-1 sukellus Pelicansia vastaan. www.operaattori poistettu.com tarjoaa tämän hetken suurinta kerrointa (1.75).

ÄSSÄT - SPORT: Ässät ei ole tällä kaudella kuulunut Liigan runsasmaalisimpiin joukkueisiin, mutta aina kun Sport on pelannut ovat maaliverkot olleet tötteröllä. Kun Sportin hurlumheikiekkoon lisätään perjantai-illan huuma Isomäellä voidaan odottaa varsin maalirikasta ottelua. operaattori poistettuin 2.30 yli 5,5 maalille on otettava mukaan päivän peleihin.

PELIVIHJEET PERJANTAI 26.9.2014

operaattori poistettu JYP - ILVES 1 1.75  
operaattori poistettu ÄSSÄT - SPORT (alle/yli 5,5 maalia) Yli 2.30  
operaattori poistettu ELCHE - CELTA VIGO 2 2.40