1. Ath. Bilbao – Betis: Betis aloitti sarjan heikosti, mutta Eurooppa liigan karsinnat sotkivat keskittymistä. Nyt joukkue on saanut pelinsä uomiin ja kerännyt tasaisesti pisteitä. Bilbao hävisi vieraissa tylysti Espanyolille, mutta sen kotisaldo on vielä puhdas. Betis on pelannut todella vähämaalisia otteluita, kun taas Bilbao runsasmaalisia. Kotijoukkue hyökkää päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta vierailla on mahdollisuudet vastaiskuissa.

2. Inter – Fiorentina: Molemmat joukkueet ovat pelanneet vahvan alkukauden ja jakavat sarjan kolmannen sijan. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta kotietu tekee Interistä suosikin. Inter on päästänyt alkukaudella vain yhden maalin, senkin Juventusta vastaan. Vähämaaliset kotivoitot ovat hyvä peli-idea.

3. Villareal – Espanyol: Molemmat joukkueet ovat vielä ilman tappioita kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. Villareal on kuitenkin materiaaliltaan vahvempi ja kotonaan selvä suosikki. Ottelussa nähdään todennäköisemmin yli kuin alle 2,5 maalia.

4. Getafe – Celta: Tasainen alakastin mittelö. Molemmat joukkueet ovat keränneet vain yhdet voitot viidestä ottelusta. Kotietu puoltaa Getafea, mutta Celta on myös iskukykyinen. Ottelusta voi odottaa La Ligan normaalitasoa vähämaalisempaa.

Supermoniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Athletic - Betis

Koti

2,3,4

Vieras

0,1,2

2

Inter – Fiorentina

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

3

Villareal - Espanyol

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

4

Getafe - Celta

Koti

2,3

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e