1. KalPa - Ässät: KalPa pelasi Veikkaus- kierroksella kaksi vahvaa ottelua JYPiä vastaan, mutta ei onnistunut Hippoksella silti voittamaan muutaman radikaalin jäähyn vuoksi. Ässät pelasi myös kaksi tasaista kamppailua Lukon kanssa. KalPa nauttii ottelussa kuitenkin vahvaa kotietua ja on kamppailun suosikki. Ässiltä puuttuu ottelusta maaliruisku Eero Elo ja KalPan puolustus on ollut tällä kaudella timanttia. Vähämaalinen kamppailu ei olisi yllätys.  

  2. SaiPa - Lukko: SaiPa pelasi kaksiosaisen Veikkaus -kierroksen Pelicansin vastaan hyvin kaksijakoisesti. Ensimmäisessä ottelussa SaiPa oli ylivoimainen, toisessa kamppailussa tuli yliajetuksi. Lappeenrantalaiset saavat nyt haasteen länsirannalta, kun Lukko saapuu vieraaksi. Raumalaiset ovat laadukkaampi kokonaisuus paperilla, mutta SaiPan selkeä kotietu tasoittaa lähtökohtia. Molemmat joukkueet ovat kuuluneet tällä kaudella sarjan runsasmaalisempaan kastiin, joten maaleitta ottelussa tuskin jäädään. 
  3. Tappara - HPK: HPK on ollut tällä kaudella Tapparalle pirullinen vastustaja. Kaikki joukkueiden kolme kohtaamista on merkattu Kerhon nimiin. Nyt Tappara tulee otteluun kuitenkin hurjassa vireessä voitettuaan TPS:n kahdesti ja Bluesin peräti maalein 6-1. HPK:ta vastaan samanlaista maalijuhlaa tuskin nähdään, kun Juuse Saros tilkitsee laukauksia vieraiden maalilla. Silti kirvesrinnat ovat ottelun selviä suosikkeja kotikentällään. Entinen HPK-veskari Juha Metsola pelaa jälleen upeaa kautta, eikä vieraille voi luvata montaa osumaa. 

Moniveto 2: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

KalPa - Ässät

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

2

SaiPa - Lukko

Koti

2,3,4

Vieras

1,4,5

3

Tappara - HPK 

Koti

3,4

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€