Sunnuntai oli loistava vedonlyöntipäivä! Sekä miesten että naisten ampumahiihtoviesteissä saatiin supertripla kiinni. Lisäksi Espanyol osui komeasti kertoimella 1,75. Maanantai olikin hiljainen päivä, mutta tänään hyökätään taas! 

Derby - Blackburn 

Derbyn vakuuttavat otteet saivat jatkoa viikonloppuna, kun FA Cupissa kaatui Chesterfield kevyesti maalein 2-0. Edellisestä kuudesta ottelustaan kotijoukkue on voittanut peräti viisi. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 17. syyskuuta Ewood Parkilla. Derby oli runsasmaalisessa ottelussa parempi 2-3. 

Blackburn otti komean voiton Swanseasta lauantaina FA Cupissa maalein 3-1. Rovers on kuitenkin kärsinyt ailahtelevaisuudesta. Joukkue on onnistunut vain kerran koko kauden aikana voittamaan kaksi ottelua peräkkäin! Loka-marraskuun taitteessa Rovers nappasi kolmen voiton putken, muuten voittoa on aina seurannut tappio tai tasapeli! 

Derby nauttii vahvaa kotietua ja on hieman vieraita laadukkaampi kokonaisuus. Ennen kaikkea The Ramsin tasaisuus kiinnostaa. Kotikertoimet nousevat maailmalla parhaillaan ja pelikelpoisia ideoita löytyy jo useampia!

SaiPa - Lukko 

SaiPa pelasi kaksiosaisen Veikkaus -kierroksen Pelicansin vastaan hyvin kaksijakoisesti. Ensimmäisessä ottelussa SaiPa oli ylivoimainen, toisessa kamppailussa tuli yliajetuksi. Lappeenrantalaiset saavat nyt haasteen länsirannalta, kun Lukko saapuu vieraaksi. Raumalaiset ovat laadukkaampi kokonaisuus paperilla, mutta SaiPan selkeä kotietu tasoittaa lähtökohtia. 

Ottelun lähtöasetelmat ovat hyvin tasaiset. Lukosta tarjotaan kuitenkin niin isoja kertoimia, ettei sitä voi olla pelaamatta. 

 

Pitkävetovihjeet 27.1.2015

Illan vedot

operaattori poistettu

Derby - Blackburn1x2

1

1,80

21:45

operaattori poistettu

Derby -1 - Blackburn

1

3,20

21:45

operaattori poistettu!

SaiPa - Lukko1x2

2

3,07

18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.