1. Sunderland – Newcastle 1xKoillis-Englannin Tyne & Wear -derby kuuluu koko Valioliigan tunteikkaimpiin kohtaamisiin. Ottelulla on täysi oma erityislatauksensa, eikä kotiedulle näin voi antaa normaalia arvoa. Sunderland on ollut suoraan sanottuna surkea koko alkukauden, mutta nyt derbyyn uskomme joukkueen heräävän, sillä rankasti ylipelattu (50%) vierasvoitto ei misssän nimessä mahdu kupongille.

 2. Swansea – West Ham 1Swansea on pelannut varsinkin kotonaan vahvasti ja lähtee paremman materiaalin turvin selvähkönä suosikkina otteluun. Kotivoitto on alipelattu (50%) ja kelpaa loistavasti varmaksi.

 3. Chelsea – Manchester City 1x2Todelliseen huippukampailuun molemmat joukkueet lähtevät kovassa iskussa. Chelsea on parempi puolustamaan, mutta Cityltä löytyy monipuolisempi hyökkäysosasto. Kuumassa kärkikamppailussa kotiedulle ei voi antaa normaalia arvoa ja lähtökohdat ovat ympäripyöreät. Kohde on suunnilleen oikein pelattu, joten lyödään se tukkoon.

 4. Tottenham – Hull 1 Spurs koki shokeraavan kotitappion edellisviikolla West Hamille 0-3. Muuten joukkue on pelannut todella vahvaa puolustuspeliä, mutta kärsinyt hyökkäyspään tehottomuudesta. Nousijajoukkue Hull on avannut kauden pirteästi, mutta materiaaliero joukkueiden välillä on valtava ja Spurs lähtee otteluun jättisuosikkina.

 5. Parma – Milan 1x2 Milan on pikkuhiljaa saamassa miehiä pois loukkaantuneiden listoilta ja pelikin on alkanut parantumaan. Rossonerit on selvästi materiaaliltaan parempi ja vieraissakin Parmaa vastaan niukka suosikki. Vierasvoitto on kuitenkin ylipelattu (50%), joten otetaan kaikki varmistukset suosikin voitolle mukaan.

 6. Udinese – Roma 1x2Roma on ollut alkukaudella yksi koko Euroopan kovimpia ilmestyksiä. Kahdeksan ottelua, kahdeksan voittoa, 24 pistettä, 22 tehtyä maalia ja YKSI päästetty maali! Roman peli on ollut ihailtavaa ja tänäänkin joukkue on suosikki myös vieraissa Udinesea vastaan. Vierasvoitto on kuitenkin reilusti ylipelattu (61%), joten napataan kaikki varmistukset mukaan.

 7. ChievoVerona – Fiorentina 1x2Fiorentina osoitti oman vaarallisuutensa iskemällä edelliskierroksella Juventuksen kumoon 4-2. Kotijoukkue on neljän ottelun tappioputkessa ja kotietu kaventaa vain niukasti Fiorentinan suosikin asemaa. Vierasvoitto on kuitenkin ylipelattu (59%) ja saa varmistukset.

 8. Juventus – Genoa 1Kotijoukkue on jättisuosikki piskuista Genoaa vastaan, eikä tarvitse varmistuksia.

 9. Freiburg – HSV x2Freiburg on avannut kauden synkästi: ei vielä ainuttakaan voittoa. HSV avasi myös kauden todella synkästi, mutta valmentajan vaihdoksen jälkeen on alkanut tapahtua. HSV on parempi materiaaliltaan ja vieraissakin niukka suosikki: x2.

 10. Mgladbach – Frankfurt 2Sarjan kahdeksas, Moenchengladbach on pelannut todella ailahtelevan alkukauden. Frankfurt on pelannut sen sijaan liiankin tasaisesti: joukkue taistelee hyvin, mutta ei meinaa saada voittoja aikaiseksi vaan nyhjää otteluista aina tasapelit. Tänään kuitenkin uskomme vierasvoittoon sillä julmasti alipelattu (15%) vierasvoitto lyödään varmaksi asti!

 11. Villareal – Valencia 1La Ligan huippukamppailuun kotijoukkue lähtee niukkana suosikkina. Villareal ei ole hävinnyt kotonaan vielä kertaakaan kauden aikana. Valencia kausi on alkanut hieman vaisummin ja ailahtelevammin. Kovan kotiedun omaava Villareal kelpaa varmaksi.

 12. Monaco – Lyon 1Lyonin alkukausi on ollut katastrofi. Miljoonajoukkue Monaco on sen sijaan ilman tappioita sarjassa ja kotonaan Lyonia vastaan jättisuosikki. Peliprosentit ovat kaiken lisäksi maltilliset, joten kotivoitto on loistava varmaidea.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

Sunderland - Newcastle

1

X

 

2.

Swansea – West Ham

1

 

 

3.

Chelsea – Man City

1

X

2

4.

Tottenham - Hull

1

 

 

5.

Parma - Milan

1

X

2

6.

Udinese - Roma

1

X

2

7.

ChievoV - Fiorentina

1

X

2

8.

Juventus - Genoa

1

 

 

9.

Freiburg - HSV

 

X

2

10.

Mgladbach - Frankfurt

 

 

2

11.

Villareal - Valencia

1

 

 

12

Monaco - Lyon

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 37,80€