1. Bologna - Trapani: Sarjan kärkikamppailu, johon Bologna lähtee kotiedun puolesta suosikkina. Huomionarvoista on, että Bologna on päästänyt vain kahdeksan maalia 10 ottelussa. Vastaavasti Trapanin maaliero on kolme maalia miinuksella, mutta silti se on onnistunut keräämään 18 pistettä 10 ottelussa! Trapanin ongelmana on ollut nimenomaan vierasottelut, joissa selkäranka on usein katkennut nopeasti. Laitetaan haastavaan kohteeseen tukuttain merkkejä! 
  2. QPR - Aston Villa: Ehdoton ideakohde! Aston Villan hyökkäys on menettänyt täysin itseluottamuksensa. Tekopaikkoja ei ole saatu luotua koko kaudella, mutta nyt harvatkaan paikat ei tuo tulosta. QPR on kotikentällään ottelun suosikki ja vain 22% pelattu vieraiden nolla jätetään rohkeasti rivin ankkuriksi! 
  3. Rio Ave - Penafiel: Tasoero joukkueiden välillä on selkeä ja Rio Ave lähtee kotiedun puolesta otteluun selvänä suosikkina. Penafiel on onnistunut iskemään kauden aikana vain kolme maalia. Kotijoukkuetta rasittaa kuitenkin Eurooppa liigan ottelut, eikä vire ole ollut viime otteluissa paras mahdollinen. Haetaan rohkeita yllätyksiä vieraiden venymisestä! 

 

Moniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Bologna - Trapani

Koti

1,3,4

Vieras

0,1,2

2

QPR - Aston Villa

Koti

1,2

Vieras

0

3

Rio Ave - Penafiel

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 32,40€