Keskiviikon minivakio koostuu Mestarien liigan otteluista. Ennakolta suurin osa otteluista pitäisi olla selviä suosikkien voittoja. Haetaan motivaatiotekijöistä ylläreitä lapulle.

  1. TsSKA M-Bayern M x2 Bayern on ottelun suursuosikki ja materiaaliltaan ylivertainen. Bayern on kumminkin jo jatkopaikkansa varmistanut ja voi lepuuttaa ottelussa parhaita miehiään. Moskova ei ole helpoimpia paikkoja pelata, joten haetaan risti mukaan lapulle mahdollisen potin noston toivossa. 2.  PSG-Olympiakos 1x Sama pätee myös tähän kohteeseen. PSG on ottelun selkeä suosikki ja materiaaliltaan ylivertainen. Olympiakos on kumminkin tiukasti taistelemassa jatkopaikasta ja joukkue on esittänytkin pirteitä otteita. Haetaan myös tähän ristiä mukaan ja arvolle nostetta. 3. Anderl.-Benfica 2 Motivaatio tekijät ovat vieraiden puolella ja joukkue on myös laadukkaampi. Anderlechtilla ei ole ottelussa panosta ja joukkue on ollut melkoinen vastaantulija lohkossa. Benfica tarvitsee ottelusta voiton pysyäkseen kamppailussa jatkopaikasta. Reilu 40% pelattuna kelpaa vierasvoitto varmaksi.

4. Man City-ViktPlzen 1 Man City on joukkueista ylivertaisesti parempi ja vaikka joukkue onkin jatkopaikan varmistanut, haluaa joukkue rallatella kotiyleisön edessä voittoon,

5. R.Madrid-Galatasaray 1 Realilla ei ottelussa panosta ole ja Galatasaraille jokainen piste olisi tärkeä. Real on vaan joukkueista niin paljon parempi ja hyvässä iskussa, että muu kuin kotivoitto tuntuu mahdottomalta.

6. Shahtar D-RSociedad 1  2 Shahtarilla on ottelussa suuri panos. Joukkue taistelee vielä jatkopaikasta ja on kova kotijoukkue. Sociedadin mahdollisuudet jatkoon ovat menneet, mutta tämän ottelun voittamalla, heillä voisi vielä mahdollisuus olla Eurooppa-liigan playoffeihin. Lähdetään siitä, että ottelussa hyökätään sen verran rajusti, että jompikumpi ottelun hoitaa.

7. Juventus-FCK 1x Juventus on ottelun suursuosikki materiaalin ja kotiedun puolesta. Joukkueen peli ei ole kuitenkaan Mestarien liigassa vakuuttanut. FCK on puolestaan ollut pirteä yllätys ja taistelee myös täysin hampain jatkopaikasta. Vierasvoittoon ei usko riitä, mutta hyvin onnistuneella puolustuksella otetaan risti lapulle isomman potin toivossa.

8. Leverkusen-Man Utd 1x2 Tämä on ympäripyöreä ottelu. United johtaa lohkoa pisteen erolla Leverkuseniin ja Shahtar hengittää myös kolmen pisteen päässä. Voitolla United varmistaisi jatkopaikkansa. United on ottelun lievä suosikki, mutta pelataan kohde reilusti tukkoon.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Minivakio 3

 #

Kohde

1

X

2

 

TsSKA M-Bayern M

 

X

2

 

PSG-Olympiakos

1

X

 

 

Anderl.Benfica

 

 

2

 

Man City-ViktPlzen

1

 

 

 

R.Madrid-Galatasaray

1

 

 

 

Shahtar D-RSociedad

1

 

2

 

Juventus-FCK

1

X

 

 

Leverkusen-Man Utd

1

X

2

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 24,00€