Keskiviikon supermonivedossa tarjolla Mestarien liigaa. Heiluuko tänä iltana reppu vähän useammin? 1. Leverkusen-Man Utd: Tässä ottelussa on molemmilla panosta. United varmistaisi voitolla jatkopaikan. Tasapeli myös ottelusta olisi molemmille ihan hyvä tulos. Vähän maaleja luvassa.

2. Juventus-FC Köbenhavn: Juventuksen Mestarien liiga ei ole oikein kulkenut ja joukkue ei ole voittanut vielä ainuttakaan ottelua. Joukkue kumminkin taistelee jatkopaikasta ja on tämän ottelun suursuosikki. Kööpenhaminalaiset ovat olleet pirteä yllätys ja taistelevat myös jatkopaikasta. Jos puolustus onnistuu, voi ”Köpisläiset” venyä jopa tasapeliin. Jos Juventus saa hyvissä ajoin maalin, voi verkko heilua enemmänkin.

3. PSG-Olympiakos: PSG on ottelun suursuosikki ja todennäköinen voittaja. Joukkue on jo varmistanut jatkopaikan ja tämä voi vähän näkyä pelissä. Olympiakos taistelee puolestaan kynsin ja hampain jatkopaikasta ja tasapeli olisi heille kova tulos. Maaleja luultavimmin luvassa.

4. Shahtar D- Real Sociedad: Shahtar taistelee vielä jatkopaikasta ja on ottelun suosikki. Sociedad tämän ottelun voittamalla voisi taistella vielä Eurooppa-liigan playoffeista. Ottelussa nähtäneen maaleja ja tasapeli ei riitä kummallekkaan.

Supermoniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Leverkusen-Man Utd

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

2

Juventus- FC Köbenhavn

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

3

PSG-Olympiakos

Koti

1,3,4

Vieras

1,2

4

Shahtar D- Real Sociedad

Koti

0,1,3

Vieras

1,2

Supermoniveto 5: panos 0,05e - hinta 64,80€