Liiga palaa rytinällä Veikkauksen peleihin! Tarjolla on ennakolta äärimmäisen vaikea supermoniveto, jossa kertoimet nousevat varmasti pilviin. UV lähtee hakemaan jättipottia pikkuyllätykset mielessä!

  1. Kärpät – JYP: Kärpät ovat saaneet levätä, mutta European Trophyn voitto antoi JYPille varmasti uskoa tekemiseen ja lisää voimia. JYP pääsee otteluun paremmalla pelituntumalla. Kärppien kotietu tekee siitä suosikin, mutta peliprosenteissa varsinkin JYPin neljä maalia (5%) on melko maistuva merkki!

  2. Tappara – Lukko: Molemmat nohjaa vahvaan puolustamiseen, joten maaleja tuskin paljon nähdään. Tappara on kotiedun puolesta selvähkö suosikki, mutta tässäkin kohteessa vieraiden neljä maalia (6%) tuntuu jättihyvältä idealta!

  3. Pelicans – HIFK: Pelicansille tauko on tehnyt varmasti hyvää: viimeisestä kymmenestä ottelusta ei tullut voiton voittoa. Vaikka tauon jälkeisissä otteluissa yllätysmomentti on suurin, on vieraita pelattu selvään suosikkiasemaan nähden varsin maltillisesti – lähdetään vain vierasvoitot mielessä.

  4. Blues – SaiPa: SaiPa on vahvempi kokonaisuus, mutta tauon jälkeen lähtökohdat ovat arvaamattomat: Bluesin kotietu tekee asetelmista ympäripyöreät. Peliprosenttien puolesta kuitenkin kohde on niukasti liian vierasvetoinen, jos taskusta löytyy pelimerkkejä, tähän kohteeseen saa rynkyttää runsaasti merkkejä.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kärpät – JYP

Koti

1,2,3

Vieras

2,3,4

2

Tappara - Lukko

Koti

1,2,3

Vieras

2,4

3

Pelicans - HIFK

Koti

1,2

Vieras

3,5

4

Blues - SaiPa

Koti

1,3,4

Vieras

2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e