1. Inter - Udinese: Interin hyvä meno tyssäsi viikonloppuna, kun Atalanta haki Milanosta vierasvoiton. Udinesella on kulkenut pitkän aikaa kotona hyvin, mutta vieraissa pelaaminen on ollut todella vaikeaa. Kotikentällään laadukkaammat sinimustat ovat selviä suosikkeja. Molemmilla on ajoittain ollut taipuvaisuuutta runsasmaalisuuteen. Tänäänkään tuskin jäädään maaleitta. 

  2. Levante - Betis: Betisin kausi on ollut täysi katastrofi ja putoaminen sarjasta päivänselvää jo jonkin aikaa. Lopullinen niitti oli Eurooppa-liigassa 2-0 johdon menettäminen Sevillalle. Vieraat kärsivät kovasta rasituksesta ja mielenkiinto koko loppukautta kohtaan on koetuksella. Laatuero joukkueiden välillä ei ole suuri, mutta kotikentällään Levante on näistä asetelmista selvähkö suosikki. Lähtökohtaisesti puhutaan vähämaalisesta kamppailusta, mutta Betisin mukana kulkee koko loppukauden ns. romahdusvaara.

  3. Almeria - Valencia: Almeria otti todella maukkaan 4-3 voiton Sociedadista maanantaina. Nyt lepoaika on kuitenkin hyvin vähäinen ja Valencia huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus. Vieraissakin lepakot ovat suosikkeja. 

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Inter - Udinese

Koti

1,3,4

Vieras

0,2

2

Levante - Betis

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

3

Almeria - Valencia

Koti

0,2

Vieras

1,3,4

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 43,20€