1. HIFK - JIPPO: Ykkösen varsin pirteästi avannut HIFK on ottelussa selvä suosikki Joensuun Jippoa vastaan. HIFK on kerännyt viidestä pelatusta ottelusta kahdeksan pistettä mikä oikeuttaa tällä hetkellä tasaisessa Ykkösessä jaettuun kakkossijaan. Jipon alkukausi on ollut vaikea ja etenkin reissupelit ovat tuottaneet tuskaa joensuulaisryhmälle. Kahdesta vieraspelistä on saldona maaliton tasapeli ja 0-2 tappio Ilveksen vieraana.
  2. TPV - P-Iirot: Kakkosen Läntisen lohkon kärkikamppailu. Vierailija Rauman Pallo-Iirot on aloittanut sarjan väkevästi ja viidestä ottelusta saldona on neljä voittoa ja tasapeli. Myös kotijoukkue TPV on aloittanut kauden tappioitta, mutta voittoja on vasta yksi ja tasapelejä peräti neljä. TPV on hallinnut joukkueiden edellisiä kohtaamisia viime vuosina, joten kotietu on merkittävässä asemassa tässä Tammelassa pelattavassa ottelussa. Molemmilta joukkueilta löytyy runsaasti tulivoimaa riveistään, joten pelaamme rohkeasti runsasmaalisia tuloksia.
  3. VIFK - FC Hämeenlinna: Niin ikään lohkon kärkiporukoihin kuuluva Vaasa IFK saa vieraaksi FC Hämeenlinnan. VIFK on vahva kotijoukkue ja se nauttii Kaarlen Kentällä isoa kotietua. FC Hämeenlinna kerää valtaosan pisteistään kotikentällään ja kohtalaisen pirteästä alkukaudesta huolimatta se lähtee tähän otteluun selvänä altavastaajana.

 

Moniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HIFK - JIPPO

Koti

1,3

Vieras

0,2

2

TPV - P-Iirot

Koti

2,3,4

Vieras

2,3

3

VIFK - FC Hämeenlinna

Koti

3,4

Vieras

0,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 19,20€