HPK – Kärpät: Kerho hävisi tiistaina Jokereille Ilmalassa 2-1. HPK puolustaa hyvin ja nuori maalivahti Juuse Saros on väläytellyt loisto-otteita maalilla. Ratkaisuihin pystyvät ketjut ovat vähissä – niitä on yksi. Kärpät on vieläkin parempi joukkue puolustamaan ja ottelusta on luvassa vähämaalinen. Oululaiset hävisivät keskiviikkona kotonaan Pelicansille. Joukkue kärsi suurista kokoonpanohuolista, kun Ben Maxvell, J-M Aaltonen, Mikko Lehtonen, Jussi Rynnäs ja David Kveton muuan muassa olivat poissa. HPK:n kotietu ja oululaisten lukuisat poissaolot tekevät Kerhosta jopa niukan suosikin. SM-liigassa on nähty alkukaudella todella vähän maaleja ja underit paukkuu kohteessa kuin kohteessa. Nyt kun minä lyön lapulle alle 5,5 tarjotun 1,53 operaattori poistettu, voidaan luonnollisesti olettaa, että maaleja syntyy...

Lukko – Blues: Blues hävisi Ilvekselle 0-1 kotonaan keskiviikkona. Bluesin maalivahti Jani Nieminen pelasi hyvin, mutta joukkueesta tämä ei näy. Nieminen ei ole saanut pelaajiston luottamusta puolelleen ja Bluesin peli on epävarmaa. Henki joukkueessa ei ole nyt voittoihin vaadittavalla tasalla. Lukko nyhjäsi Jokereiden kanssa eilen Ilmalassa. Narrit vei pelin voittomaalilaukauskilpailussa 2-1. Bluesilla on lepoetu näin puolellaan, mutta Lukko nauttii kotiedusta ja on materiaaliltaan vahvempi. Raumalaisten peli on kuitenkin todella tehotonta – maaleja ei vain saada aikaiseksi millään. Lukon tiukka puolustaminen sekä hyvään vireeseen päässyt maalivahti Ryan Zapolski pitänevät tämän illan ottelun vähämaalisena. Lähdetään myös tässä ottelussa vähämaalisella kannalla pelaamaan alle 5,5 maalista tarjottua kerrointa 1,62 Sportingbet. Myös Lukon voitosta tarjottu 1,95 operaattori poistettu riittää peleihin.

Pelicans – JYP:JYP on ollut lähes viikon pelaamatta ja pääsee hyvin levänneenä vierasotteluun. Pelicans kompastui maanantaina Bluesin vieraana, mutta korjasi upeasti tilanteen kaatamalla keskiviikkona Kärpät vieraissa. Sarjan kärkikamppailussa JYP on kuitenkin vieraissakin suosikki ja herättää paljon kotijoukkuetta enemmän luottamusta. Pelicansin pisteitä ei saa sarjataulukosta pois, eikä joukkuetta voi huonoksi haukkua – mutta pisteitä on paljon enemmän mitä peliesitykset ovat osoittaneet. JYP ei ole myöskään vielä saanut konetta käyntiin, mutta sen pelkkä rutiini tekeminen on lahtelaisia korkeammalla tasolla. JYP on saanut levätä, kun taas Pelicansilla on härkäviikko menossa. Lepo- sekä materiaaliedun puolesta JYP saa pelin 2,40 Sportingbet.

Tappara – Jokerit:Tappara palasi voittojen tielle kaatamalla TPS:n tiistaina kotihallissaan 4-2. Ville Nieminen palasi kokoonpanoon ja Antti Erkinjuntti alkoi osoittaa hyvää peli-ilmettä sekä jalkanopeutta. Neljästä maalistaan kirvesrinnat saivat kuitenkin neljä enemmän tai vähemmän onnen ja Ville Hostikan avustuksella. Jokerit puolustaa loistavasti ja maalivahti Lelane Irving on osoittanut tasonsa – Tapparalla ei tule olemaan helppoa saada maaleja aikaiseksi tänään. Jokerit on myös ollut todella tehoton. Eilen narrit kaatoivat Lukon voittomaalilaukauskilpailussa 2-1. Kirvesrinnoilla on näin kotietu puolellaan. Jokereiden paras pistemies on puolustaja Teemu Eronen ja toiseksi vaarallinen mies myös pakistosta: Mikko Kousa. Hyökkääjistä kaivattaisiin edelleen apuja, mutta paras viisikko on puolustamiseen orientoitunut neloskenttä Riku Hahlin johdolla.Tässäkin kohteessa maaliodotusarvo on todella pieni, mutta kertoimet eivät mahdu peleihin.

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

Yli/alle 5,5 maalia

HPK - Kärpät

alle

1,53 operaattori poistettu

Yli/alle 5,5 maalia

Lukko - Blues

alle

1,62 Sportingbet

1X2

Lukko – Blues

1

1,95 operaattori poistettu

1X2

Pelicans - JYP

2

2,40 Sportingbet