1. FC Augsburg – Mönchengladbach: Joukkueet ovat tasapisteissä molempien voitettua kolme ja hävittyä kolme ottelua. Tasoero joukkueiden välillä ei ole kummoinen. Augsburg on pelannut hyvin vähämaalisia otteluita, kun taas Mönchengladbachin otteluissa ollaan iloiteltu maaleilla enemmänkin. Mönchengladbach ei ole voittanut vielä otteluakaan vieraissa ja kotietu tekee Augsburgista niukan suosikin.

2. Huddersfield – Blackpool: Blackpool on pelannut komean alkukauden ja on sarjassa 17 pisteellä jaetulla toisella sijalla. Huddersfieldin otteet ovat olleet tasapaksuja. Joukkue kohtasi tiistaina Hullin Liigacupissa ja lepoetu on vieraiden puolella. Blackpool on materiaalin puolesta parempi, mutta Huddersfield on vahva kotijoukkue ja ottelun niukka suosikki.

3. Valladolid – Malaga: Todella tasainen ottelu. Valladolid on kotiedun puolesta vain niukka suosikki. Malaga on saanut pikkuhiljaa peliään uomiinsa – potentiaalia joukkueella on vaikka mihin. Valladolid on sen sijaan ollut vaikeuksissa viime ajat. Pelataan rohkeasti parempi vireisen Malagan voittoja.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

FC Augsburg - Möenchengladbach

Koti

0,1,2

Vieras

1,3,4

2

Huddersfield - Blackpool

Koti

0,2

Vieras

0,1

3

Valladolid - Malaga

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€