1. Manchester U – Cardiff U: United on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan vain yhden. Cardiffilla ei ole mennyt paljon sen paremmin, mutta päävalmentajan vaihdoksen myötä peli-ilme on ainakin hieman parantunut. United on kotonaan jättisuosikki, mutta vierasyllätyksiä on pakko ottaa mukaan - Old Trafford ei ole enää entisensä.

  2. Southampton – Arsenal: Arsenal lähtee otteluun seitsemän voiton putkessa, kun cup-mittelöt otetaan mukaan laskuihin. So'ton on myös esiintynyt vahvasti; edellisestä viidestä kamppailusta joukkue on hävinnyt vain Chelsealle. Isännät ovat sarjan vähämaalisimpia joukkueita ja pystyvät puolustamaan Arsenalinkin tasoista hyökkäystä vastaan. Vieraat ovat suosikkeja, mutta luultavasti nähdään tasainen kamppailu.

  3. Liverpool – Everton: Illan helmenä on kuuma paikalliskamppailu! Molemmat ovat kovassa iskussa: Everton on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta vain yhden, Liverpool kaksi. 'Poolin tappiot tulivat kuitenkin vaikeista vierasotteluista Chelseaa ja Citya vastaan. Paremmalla materiaalilla 'Pool on Anfield Roadilla suosikki, mutta Everton omaa mahdollisuudet yllätykseen. Isännät ovat Cityn jälkeen sarjan runsasmaalisin joukkue peräti 3,7 maalin ottelukeskiarvolla, eikä tänäänkään ilotulitus yllättäisi!

    Lue myös uusimmat uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man U - Cardiff

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

2

Southampton - Arsenal

Koti

0,1

Vieras

1,2

3

Liverpool - Everton

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

Moniveto 3: panos 0,20e – hinta 43,20€