Jekaterinburg - Traktor

Jekaterinburg esiintyi viime kierrokella edukseen, mutta ei onnistunut raapimaan voittoa Magnitogorskista. Tasainen kamppailu merkattiin Magnin 1-2 -voittoon voittolaukausten jälkeen. 

Traktor on sen sijaan räpeltänyt jo pidemmän aikaa. Nyt se pelaa neljännen vierasottelunsa putkeen. Edelliset kolme ottelua päättyivät kaikki tappioon. Vierasputki painaa varmasti Traktorin jaloissa, eikä tilannetta ainakaan helpota se, että matkakiertueen kaikki pelit on hävitty. 

Lepo- ja kotiedun myötä vahvemmassa kunnossa lentävä Jekaterinburg on ottelun selvähkö suosikki ja kelpaa ehdottomasti peleihin. 

Salavat Ufa - Torpedo NN

Jokerit jatkoi Torpedon tuskaa edelliskierroksella. Vierailijat ovat nyt hävinneet kahdeksan ottelua peräkkäin. Jo useampi ottelu on tullut vain maalin marginaalilla, mikä varmasti syö joukkuetta. 

Ufa on päässyt oivaan lentoon. Kahdella edelliskierroksella se nappasi komeat päänahkat, kun sekä Omsk että SKA kaatuivat kotona. Ufan kuntopuntari, kotietu ja materiaalinen paremmuus puhuvat kotivoiton puolesta. Myös suosikin kerroin on pelikelpoinen.

Pitkävetovihjeet 28.1.2015

Illan vedot

operaattori poistettu

Jekaterinburg - Traktor1x2

1

2,30

16:00

operaattori poistettu

Ufa - Torpedo1x2

1

1,78

16:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.