1. Kärpät – SaiPa: Kärpät on materiaaliltaan parempi ja ottelun selvä suosikki. SaiPa on melko kotiriippuvainen joukkue, ja kun oululaisten ykköskentällinen on saanut maalihanansa jälleen auki, saatetaan ottelussa nähdä reilustikin osumia.

  2. Ilves – JYP: JYP on voittanut Ilveksen 17 kertaa peräkkäin! Materiaaliltaan vieraat ovat selvästi edellä ja maalivahti Tuomas Tarkki on ollut viime ajat sensaatio. Peliprosenttien puolesta ainakin kotijoukkueen jääminen maaleitta (5%) maistuu!

  3. KalPa – Lukko: KalPan tilanne nyt on mitä on. Lukko sai itseluottamusta nostaneen voiton JYPistä 5-3 perjantaina. Materiaalin puolesta Lukko on parempi, ja vaikka joukkueen vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut, lähdetään pelkistä vierasmenestyksistä liikkeelle.

  4. Pelicans – Blues: Pelicansin otteet ovat jo häpeäksi lajille. Blues sen sijaan taistelee tiukasti illasta toiseen. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta espoolaisten taistelevampi sekä sitoutuneempi ryhmä kiinnostaa enemmän. Peliprosenttien puolesta kuitenkin kotivoitot ovat kannattavampia.

Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Supermoniveto 2: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kärpät - SaiPa

Koti

2,4,5

Vieras

1,3,4

2

Ilves - JYP

Koti

0,1

Vieras

3,4,5

3

KalPa - Lukko

Koti

0,1

Vieras

2,4

4

Pelicans - Blues

Koti

1,3

Vieras

2,4,5

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e