Torpedo-Admiral: Torpedo on hyvässä iskussa ja voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Admiralilla on huonompi jakso menossa ja joukkue sai viime ottelussa tappioputkensa poikki. Torpedo on joukkueista materiaalin puolesta vähintään astetta kovempi ja kotietu lisää suosikin asemaa. Miltei kahden kotikerroin kelpaa peleihin.

Nashville-Edmonton: Nashville on erinomaisessa iskussa ja voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä. Joukkueen rivit ovat tiivistyneet ja omissa soinut todella vähän. Edmonton on viime aikoina esiintynyt pirteämmin kuin alkukaudesta. Viime aikojen esitysten ja vahvan kotiedun perusteella, 2,20 kerroin on ehdottomasti pelattava.

Luleå-MoDo: Molemmat joukkueet ovat pelanneet kauden tasaisesti ja ovat pisteen päässä toisistaan. Luleå on aavistuksen parempi materiaaliltaan, mutta MoDon vierasottelut ovat olleet loistavia ja joukkue on voittanut kaikki viisi edellistä matkapeliään. Tasaiseen otteluun tarjottu lähemmäs neljän kerroin on ehdottomasti kokeiltava.

 

Pitkävetovihjeet torstaina 28.11.2013

Illan ja yön pankit

Sportingbet

Torpedo-Admiral

1

1,95

17:00

operaattori poistettu

Nashville-Edmonton

1

2,20

03:00

Illan pommit

operaattori poistettu

Luleå-MoDo

2

3,85

20:00

 

 

Vihjeiden seurantamerkit:

   = Kohteen tulos ei vielä selvillä

   = Kohde meni väärin

   = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.