Torstain vakiossa on 12 kohdetta Eurooppa-liigasta. Viimeisiä paikkoja on jaossa ja peliprosentit ovat osassa kohteita äärimmäisen korkealla. Yritetään hakea yllätyksiä.

  1. Rubin-Maribor 1x2 Rubin on ottelun selkeä suosikki materiaalin ja kotiedun takia. Maribor tarvitsee ottelusta voiton taistellakseen jatkopaikasta. Rubin on jo paikkansa varmistanut. Kotivoiton prosentit ovat niin suuret, että pelataan kohde tukkoon rivin arvon nousun toivossa. 2.  Kuban-St.Gallen 2 St.Gallenin on pakko voittaa kamppailu pitääkseen vielä pienen toivon kipinän yllä jatkopaikan suhteen. St.Gallen voitti edelliskohtaamisen 2-0. Pelataan vierasvoitosta ideavarma motivaatiotekijän takia. 3. Slovan L-Freiburg 1x Slovan varmistaa tasapelillä jatkopaikan ottelusta. Freiburgin on pakko voittaa tämä ottelu noustakseen Slovanin ohi. Edellinen kohtaaminen Freiburgin kotikentällä päättyi 2-2. Luotetaan kotietuun ja Slovan varmistaa jatkopaikan vähintään tasapelillä.

5. KRC Genk-Dinamo K x2 Molemmat joukkueet ovat lähellä jatkopaikkaa. Genk johtaa lohkoa pisteen erolla Kiovalaisiin. Dynamo on joukkueista laadukkaampi ja pelataan vierasvoiton kautta, mutta varmistetaan ristillä, joka olisi myös molemmille hyvä tulos.

6. Sevilla-Estoril 1 Ottelussa ei panosta ole, mutta tasoero on suuri Sevillan hyväksi ja Sevilla on ollut eurokentillä huippuiskussa. Joukkue hoitaa kotiyleisön edessä homman.

7. Tromsö-Tottenham 1 2 Tasoero on selkeä Tottenhamin hyväksi, mutta joukkue on jo varmistanut jatkopaikan ja varmasti säästelee miehiä. Otetaan Tromsön yllätys mukaan, kun Tottenhamin vierasvoittoa on pelattu yli 70%.

8. Trabzonsp-ApollonFC 1 2 Trabzonspor on ottelun selkeä suosikki ja kova kotijoukkue. Joukkue on varmistanut jatkopaikkansa ja Apollon tarvitsee voiton elätelläkseen toivoa jatkopaikasta. Kotivoitto on todennäköisin vaihtoehto, mutta otetaan motivaatiotekijänä vierasvoitto mukaan ja näin saataisiin rivin arvolle hyvä noste.

9. Legia-Lazio 2 Lazio on joukkueista selkeästi laadukkaampi ja vieraissakin suursuosikki, Voitolla Lazio varmistaa jatkopaikan. Vierasvoitto ei tarvinne varmistuksia.

10. AZ-M.Haifa 1x AZ on varmistanut jatkopaikan ja ottelulla ei merkitystä käytännössä ole. Molemmat ovat tehneet ja päästäneet vähän maaleja. Edellinen kohtaaminen päättyi AZ:n 0-1 vierasvoittoon. Kotivoitto on lähtökohta, mutta sitä on pelattu yli 70%, joten varmistetaan ristillä.

11. NK Rijeka-Guimaraes 2 Guimaraes on joukkueista laadukkaampi ja joukkue voitti edellisen kohtaamisen kotonaan peräti 4-0. Motivaatiotekijät ovat vierasvoiton puolella. Guimaraes tarvitsee voiton pitääkseen jatkotoiveita yllä. Tästä saadaan hyvä ideavarma.

12. RapidWien-Fc Thun 1 2  Ottelussa ei käytännössä ole panoksena muu kuin jumbosija. Rapid on kotonaan suosikki, mutta joukkuetta on peliprosenteissa pelattu paljon. Lähdetään siitä, että jompikumpi ottelun voittaa ja tasapeliä ei nyhvätä. Vierasvoitto nostaisi rivin arvoa mukavasti.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 5

 #

Kohde

1

X

2

 

Rubin-Maribor

1

X

2

 

Kuban-St.Gallen

 

 

2

 

Slovan L-Freiburg

1

X

 

 

Lyon-Betis

1

X

 

 

KRC Genk-Dinamo K

 

X

2

 

Sevilla-Estoril

1

 

 

 

Tromsö-Tottenham

1

 

2

 

Trabzonsp-ApollonFC

1

 

2

 

Legia-Lazio

 

 

2

 

AZ-M.Haifa

1

X

 

 

NK Rijeka-Guimaraes

 

 

2

12

RapidWien.FC Thun

1

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 38,40€ Minivakion kanssa yhteensä 40,80€