Kiekkovakiossa on 12 kohdetta NHL:stä. Ennakkoon rivi vaikuttaa todella haasteelliselta.

  1. Washington-Ottawa 1x2: Kahden viime aikoina hieman alavireisen joukkueen kohtaaminen. Washington on ottelun suosikki kotiedun ja huippukuntoisen Alexander Ovechkinin takia. Kotijoukkueen peliprosentit ovat sen verran suuret, että pelataan kohde tukkoon. 2.  New Jersey-Carolina 1: New Jerseyllä oli hyvä vaihde menossa, mutta nyt on kaksi tappiota alla. Carolina puolestaan katkaisi edelliseen otteluun tappioputkensa. Carolina on kumminkin ollut aivan umpisurkea vieraissa ja reilu 40% pelattuna New Jersey kelpaa kotivarmaksi. 3. Columbus-Nashville 2: Nashville on ollut viime ajat erinomaisessa iskussa ja joukkueen puolustus on tiivistynyt. Columbuksen peli ailahtelee ja välillä tulee rumia tappioita. Nashvillen viime aikojen vireen perusteella, pelataan vierasvoitosta ideavarma.

4. Islanders-Winnipeg 1x: Kummankaan joukkueen peli ei ole ollut kovinkaan ihmeellistä. Molemmat voittaneet viimeisestä viidestä ottelusta ainoastaan kerran. Islanders on kotiedun turvin ottelun suosikki ja Winnipeg on ollut huono vierailija. Tasainen ottelu tiedossa. Varmistetaan kotivoitto ristillä.

5. Florida-Rangers x2: Rangers on materiaaliltaan selvästi kotijoukkuetta parempi. Florida on viime aikoina kumminkin venynyt hyvin voittoihin ja pisteille. Rangers on ollut hyvä vierasjoukkue ja voittanut edellisestä viidestä matkapelistään neljä. Rangersin voitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä.

6. Detroit-Boston x2: Legendajoukkueiden kohtaaminen jota kumpikaan ei tahdo hävitä. Boston on materiaaliltaan Detroitia edellä, sekä joukkue on loistavassa iskussa. Bostonin pakka on ollut äärimmäisen tiivis ja kirsikkana kakun päällä maalivahti Tuukka Rask. Vierasvoitto on ottelun lähtökohta, mutta tasainen peli varmasti ja varmistetaan ristillä.

7. Pittsburgh-Toronto 1x: Molempien joukkueiden peli on mennyt vuoristorataa. Materiaaliltaan olemmat kuuluu sarjan kärkipäähän ja Pittsburgh kovimpiin mestarisuosikkeihin. Pittsburgh on ottelun suosikki, mutta yli 60% pelattuna ei houkuta varmaksi. Varmistetaan kotivoitto ristillä.

8. Tampa Bay-Philadelphia x2: Philadelphia on pikkuhiljaa ruvennut saamaan hommaa käyntiin ja tähdet syttyneet kauteen. Tampa aloitti kauden loistavasti, mutta viime aikoina on ollut hiljaisempaa. Edelliseen otteluun joukkue katkaisi tappioputkensa. Yli 60% pelattu Tampa jää lapulta pois.

9. Minnesota-Phoenix 1: Minnesota on ottelun suosikki. Joukkueen materiaali on parempi sekä joukkue on äärimmäisen kova kotonaan. Hurjassa vireessä oleva Mikko Koivu johdattaa Minnesotan kotivoittoon.

10. Colorado-St.Louis x2: Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä. St.Louis on materiaaliltaan melko selkeäst parempi Coloradoa, mutta Colorado on ollut alku kauden positiivisin yllättäjä. Kotietu tasaa puntteja, mutta St.Louis on todella vahva joukkue kokonaisuudessaan ja on lähempänä voittoa. Varmistetaan vierasvoitto ristillä.

11. Calgary-Chicago 2: Chicago on ottelun selkeä suosikki myös vieraissa. Joukkue on materiaaliltaan selkeästi Calgarya edellä ja pelillinen ilmekin aivan erilainen. Chicago on mättänyt maaleja melkein neljän maalin keskiarvolla. Calgaryn oma pää taas on vuotanut reilusti yli kolmen maalin keskiarvolla. Chicagoa on pelattu äärimmäisen paljon, mutta jätetään nyt varmaksi.

12. San Jose-Los Angeles x2: Tasainen mittelö tiedossa. Kaksi sarjan suosikkeihin kuuluvaa joukkuetta vastakkain. Molemmat ovat hyvässä vireessä. San Jose on kotonaan suosikki, mutta joukkuetta on pelattu miltei 60%, joten pelataan tasaisessa ottelussa kotivoiton ohi.  

Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 4

 #

Kohde

1

X

2

 

Washington-Ottawa

1

X

2

 

New Jersey-Carolina

1

 

 

 

Columbus-Nashville

 

 

2

 

Islanders-Winnipeg

1

X

 

 

Florida-Rangers

 

X

2

 

Detroit-Boston

 

X

2

 

Pittsburgh-Toronto

1

X

 

 

Tampa Bay-Philadelphia

 

X

2

 

Minnesota-Phoenix

1

 

 

 

Colorado-St.Louis

 

X

2

 

Calgary-Chicago

 

 

2

12

San Jose-Los Angeles

 

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 38,40€ Minivakion kanssa yhteensä 40,80€