Monivedossa on toista iltaa putkeen Liiga-monaria tarjolla. Kolmen kohteen jääkiekkomonivedot ovat yksi otollisimpia Veikkauksen tarjoamia pelejä ja tällä kertaa UV heittää kehiin täysin aivottoman revityksen!

  1. Lukko – Blues: Lukko oli eilen todella vaisu Tapparaa vastaan, Blues sen sijaan jatkoi vahvasti voittamalla SaiPan 3-0. Petteri Nummelinin loukkaantumiset vievät paljon tehoja Lukon hyökkäyksestä, mutta puolustus toimii. Lukko on materiaalin ja kotiedun puolesta suosikki, mutta ottelusta voi odottaa todella vähämaalista ja vierasyllätykset kiehtovat.

  2. SaiPa – Pelicans: Lahtelaiset ovat hävinneet nyt 11 ottelua putkeen, eikä Pelicansin pelissä ole tällä hetkellä mitään positiivista. SaiPa on sarjan paras (no joo Kärpät on kanssa olemassa) kotijoukkue ja selvä suosikki voittajaksi. Peliprosentit eivät anna syytä pelata vierasvoittoja.

  3. HPK – Kärpät: Kärpät jatkoivat JYPiä vastaan siitä, mihin ennen taukoa jäivät. Joukkue on nyt voittanut 26 edellisestä ottelusta 25. Kerholta puuttuu ykkösmaalivahti Juuse Saros U20-kisojen vuoksi ja vierailijat ovat laadultaa monta luokkaa edellä. Kotiedusta huolimatta vierasvoitto on melko lähellä. Kärppien pelityyli on puolustusvoittoinen ja Kerhon nolla on varsin alipelattu (7%) - isketään aivan järjettömästi HPK:n nolla varmaksi!

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga- ennakot tästä!

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lukko - Blues

Koti

0,1,3

Vieras

1,2,4

2

SaiPa - Pelicans

Koti

3,4,5

Vieras

0,1,2

3

HPK - Kärpät

Koti

0

Vieras

2,3,4,5

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€