1. West Ham – WBA: WBA sai pisteen torstaina White Hart Lanelta komean esityksen jälkeen; joukkue oli selvästi entisiä esityksiä pirteämpi. Myös Hammers taisteli Arsenalia vastaan, mutta hölmöili loppujen lopuksi ottelun 1-3 tappioksi. On käsittämätöntä, että Jussi Jääskeläinen ei pelannu West Ham maalilla Tykkimiehiä vastaan – Adrian luovutti ainakin yhden ilmaisen maalin. Molemmilla on ollut paljon vaikeuksia kauden aikana ja kotietu tekee isännistä vain niukan suosikin. Hammersin hyökkäyspeli on ollut sen verran tukossa, että vähämaalisuudesta löytyy hyviä peli-ideoita.

  2. Norwich – Man U: Norwichin nousukausi päättyi torstaina, kun Fulham ryösti siltä 1-2 pisteet. ManU joutui Hullin vieraana valtavaan myllyyn, mutta voitti kuin voittikin ottelun 2-3. United on jo viiden ottelun voittoputkessa ja lähtee selvähkönä suosikkina otteluun.

  3. Cardiff – Sunderland: Cardiff romahti torstaina, kun Southampton haki siltä 0-3 voiton. Joukkue haluaa varmasti näyttää kotiyleisölle tässä ottelussa. Sunderland oli todella pirteä Evertonin vieraana ja haki kaikkien yllätykseksi 0-1 voiton. Kotietu tekee Cardiffista niukan suosikin, mutta Sunderland sai varmasti vierasvoitosta itseluottamusta ja on huippuvaarallinen.

    Lue myös uusimmat Brittifutiksen uutiset Valioliiga.fi -sivustolta! 

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

West Ham - WBA

Koti

0,1

Vieras

0,2

2

Norwich – Man U

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

3

Cardiff - Sunderland

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€