Vaikka HIFK hävisi kahdesti peräkkäin, vieden meiltä tukun rahaa, ei Raimo Summaselle potkuja olisi tarvinnut antaa.. Varsinkaan jos tilalle tulee Rindell!

Blues – Kärpät:

Blues palasi tauolta tiistaina häviämällä Lukolle 3-0. Kärpät sen sijaan on pelannut jo kaksi ottelua, joissa molemmissa Tomi Karhunen on pitänyt nollan; HIFK kaatui 1-0 ja SaiPa 3-0.

Oululaiset ovat selvästi espoolaisia laadukkaampi ryhmä, siitä emme pääse yli emmekä ympäri. Pitkä vieraskiertue saattaa kuitenkin painaa Kärppien jaloissa. Juha-Matti Aaltosen sekä Joonas Kemppaisen poissaolot syövät hyökkäystehoja. Kun runkosarjan voitto on käytännössä varma, ei myöskään pistetarve ole kaikista akuutein. Sen sijaan Blues tarvitsee kaikki mahdolliset pisteet taistelussa kuuden parhaan joukkoon. Kärpät on vieraissa suosikki, mutta kotivoitto ei olisi tänään jättiyllätys.

Pelicans – HPK:

Pelicans on voittanut kaikki joukkueiden neljästä tämän kauden kohtaamisesta. Kerho on voittanut edellisessä kymmenessä ottelussa vain KalPan ja Ässät. Lahtelaiset taistelevat vielä kynsin hampain jopa kuudennesta sijasta.

Kerhon tyhjennysmyynnin jälkeen lahtelaiset ovat materiaalin puolesta edellä ja kotonaan selviä suosikkeja. En olisi ikinä uskonut, että tulisin tällä kaudella vielä tämän tekemään, mutta Pelicansia todella kannattaa näillä kertoimilla pelata! Pelicans 1,85 William Hill.

SaiPa – KalPa:

KalPa ensin tyhjensi koko joukkueensa, kaiken lisäksi niin perusteellisesti, että vieraspeleihin ei riittänyt kuin kolme kentällistä pelaajia, koska kukaan ei halunnut lähteä mukaan edes junioreista ja sen jälkeen erottaa päävalmentajansa. Mikä seura toimii näin? Sairasta.

SaiPa tarvitsee pisteitä tästä ottelusta kolme. Se on materiaalin, kotiedun ja perustekemisen puolesta hypersuosikki KalPaa vastaan ja siinä on sen ainoa kompastuskivi. SaiPalla on paineet ottaa pisteet, eivätkä lappeenrantalaiset ole tottuneet hypersuosikin asemaan.

Tappara – Ässät:

Tappara on jättisuosikki materiaalin sekä kotiedun puolesta. Ässät ovat kuitenkin osoittaneet, että kausi pelataan kunnialla loppuun. Eilen kaatui komean esityksen jälkeen IFK 3-0 ja tiistaina joukkue ryösti JYPiltä pisteen. Porilaiset voisivat pelata hällä väliä -mentaliteetilla, mutta joukkueen puolustuspeli on tästä huolimatta varsin toimivan näköistä!

Elmoorin suosittelemat pelikohteet:

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Pelicans - HPK

1

1,85 William Hill