1. Manchester United – Aston Villa: United sai tiistaina takkiin Manchesterin derbyssä Cityltä. Ensi viikolla luvassa on UCL-puolivälierä Bayern Münchenia vastaan. Tässä ottelussa isännät saattavat kierrättää kokoonpanoaan reilustikin, eikä motivaatio tulikuuman derbyn sekä Bayernin välisen Aston Villa-kohtaamiseen välttämättä ole tapissa. United on tällä kaudella ontunut pahasti Old Traffordilla, vaikka isäntien materiaali on ylivertainen vieraisiin nähden, lepoedulla varustettu Villa on yllätysvalmis.

  2. Crystal Palace – Chelsea:Tony Pulis rakentaa tänään jälleen doubledeckerinsä kentälle. Chelsealla on ollut tällä kaudella hieman vaikeuksia joukkueita vastaan, jotka eivät hyökkää lainkaan. Kun Palace vetäytyy syvälle, ei Jose Mourinhon suojatit pääse pelaamaan mukavuusalueellaan: tiukka puolustus ja tehokkaat vastaiskut. Luvassa on äärimmäisen vähämaalinen kamppailu, johon siniset lähtevät kuitenkin kiistattomina ennakkosuosikkeina. Jos isäntien venymisiä haluaa lapulle, on 0-0 paras vaihtoehto.

  3. Arsenal – Manchester City: Arsenalilta puuttuu edelleen vahvuudesta Laurent Koscielny, Mezut Özil, Aaron Ramsey, Theo Walcott ja Jack Wilshere. Viime viikonloppuna Chelsea teurasti tykkimiehet 6-0 Stamford Bridgellä. Viikolla kotijoukkue jäi kotiottelussaan Swansean kanssa 2-2 -tasapeliin. Vieraissakin vahvavireinen City on selvä suosikki.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Man U - Villa

Koti

0,2,3

Vieras

1,2,3

2

Crystal P - Chelsea

Koti

0

Vieras

0,1,2

3

Arsenal – Man C

Koti

0,1

Vieras

2,3,4,5

Moniveto 2: panos 0,20e – hinta 43,20€