1. Nancy - Caen: Tästä ottelusta on muodostumassa todella tasainen, sillä Nancy ja Caen ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla tasapisteissä ja isäntien kotietua tasoittaa vieraiden hieman parempi viime aikainen vire. Joukkueiden kohdatessa syksyllä Nancy pystyi hakemaan 1-2-vierasvoiton Cannesista, mutta viiden ottelun tappiottomassa putkessa oleva Caen hakee revanssia.  Nancy ei ole pystynyt pitämään nollaa viimeisissä kahdeksassa ottelussaan, kun taas Caen on jäänyt vain kerran maaleitta viimeisissä 13 pelissään.

  2. Istres - Niort: Ligue 2:sta putoamista vastaan taisteleva Istres saa vieraakseen viimeisen sarjanousijan paikalla olevn Niortin. Istres on kerännyt valtaosan pisteistään tällä kaudella kotistadionillaan, kun taas Niort on ollut hieman vieraskorea voittaen vain neljä matkapeliä tällä kaudella. Viimeisistä viidestä ottelusta Istres on kerännyt viisi ja Niort kahdeksan pistettä. Edellisen keskinäisen kohtaamisen Niort voitti kotonaan maalein 3-1.

  3. Schalke - Hertha Berlin: Mestarien liigaan ensi kaudeksi tähyävä Schalke saa vieraakseen keskikastin Hertha Berlinin. Schalke istuu sarjataulukon kolmannella sijalla ja on kerännyt neljästä viimeisestä ottelustaan muikeat kymmenen pistettä. Hertha tulee puolestaan otteluun kolmen ottelun tappioputkessa ja viidestä viimeisestä ottelusta kasassa on vain kaksi pistettä. Edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Schalken 0-2-vierasvoittoon Berliinin olympiastadionilla ja viimeksi Hertha on onnistunut kukistamaan teollisuuskylän pojat vuonna 2006.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Nancy - Caen

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

2

Istres - Niort

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

3

Schalke - Hertha

Koti

3,4

Vieras

0,1

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 28,80€