1. Minnesota – Colorado: Colorado nappasi jatkoerävoiton kotihallissaan ja näin voitot ovat sille 3-2. Tämän yön otteluun Avalanche-paitaan on tekemässä paluun Matt Duchene. Runkosarjassa kaameat tehot iskenyt kanukki olisi oiva lisä varsinkin ylivoimaan.

    Wild on laittanut kolmessa edellisottelussa Avalanchen ahtaalle, mutta Colorado on edelleen laadukkaampi kokonaisuus. Luvassa on jälleen tiukka taisto, mutta mahdollisen Duchenen paluun sekä edellisen voiton tuoman henkisen lisäedun vuoksi vierailijat kiinnostavat enemmän.

  2. Columbus – Pittsburgh: Huikea sarja jatkuu tasaisena. Penguins johtaa nyt otteluvoitoin 3-2, joten Blue Jackets on tänään kotihallissaan pakkovoiton edessä. Penguins on laadukkaampi kokonaisuus, mutta sen avainmiehet ovat olleet niin pahasti pihalla koko sarjan, että joukkueeseen ei täyttä luottoa löydy.

    Blue Jackets oli kahdessa kotiottelussaan niskan päällä, mutta tuhnuroi toisen ottelun itse. Samanlaisella otteella Penguins kaatuu tänään. Lähtökohdat ovat aavistuksen runsasmaaliset sekä ympäripyöreät. Peliprosenttien puolesta isäntien menestykset maistuvat.

Moniveto 2: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Minnesota - Colorado

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,4,5

2

Columbus - Pittsburgh

Koti

1,2,4,5

Vieras

2,3,4

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 28,80€