Myös naisten Superpesiksen pelataan valintakierros – pelikohteista löytyy herkullisia vierasyllätyksiä!

Kertoimen tarjoajat ovat antaneet tänään naisten Superpesiskierroksella aivan liikaa painoarvoa kotiedulle. Nyt yritetään hurjaa tiliä lyömällä peräti neljä isokertoimista vierasvoittoa lapuille!

Pori-Lapua Lapua on joukkueista vahvempi, vaikka hävisikin edellisen keskinäisen kamppailun. Tiukassa ja tulisessa taistossa runkosarjan voitosta en näe kotiedun normaalin laatuista painoarvoa. Ottelusta on odotettavissa vähäjuoksuinen mikä vähentää ja tasapelin riskiä ja saa ylivoimaisen mestarisuosikin Lapuan vieraskertoimen 2,85 näyttämään todella hyvältä!

Lappeenranta-Rauma Lappeenranta on nimellisesti Raumaa parempi joukkue, mutta ei ole kyennyt tasolleen vielä alkukaudesta. Rauma on sen sijaan ollut todella pirteä ilmestys, Rauman vierasvoitosta tarjottu 4,10 on kierroksen heikoin tarjous, mutta hulluuden puuskassa otamme senkin mukaan! Boom!

Jyväskylä-Kempele Kirittäret ei ole Kempeleen tasoinen joukkue. Piste. Kotietu Jyväskyläläisten puolella on, mutta paremman materiaalin Kempeleen kerroin 6,15 on melkoisen kova paukku!

Roihu-Turku Roihu on osoittanut olevansa sarjan heittopussi. Turkukaan ei ole kummoinen porukka, mutta selvästi Roihua parempi. Nyt Turku pelaa sarjansa tärkeimpiä pelejä koko runkosarjan kannalta, enkä anna Roihulle kovinkaan suurta kotietua tähän. 2,20 suosikin voitosta kelpaa upeasti kakkosrivin päätteeksi!

Myös monivedossa pistetään rohkeasti vierasmenestyksiä lapuille. Pelijakauma on tällä hetkellä joka kohteessa aivan liian kotivoittoinen. Sääolot on syytä tarkastaa ennen rivien vetämistä. Vesikeli luonnollisesti pienentää juoksumääriä, helle sen sijaan nostaa.

Kierroksen parhaat pelivalinnat:

Pelimuoto

Ottelu

  Merkki

Kerroin

1X2

Pori-Lapua

2

2,85 operaattori poistettu

1X2

Lappeenranta-Rauma

2

4,10 Veikkaus

1X2

Jyväskylä-Kempele

2

6,15 Veikkaus

Moneyline

Jyväskylä-Kempele

2

3,05 Veikkaus

1X2

Roihu-Turku

2

2,30 operaattori poistettu

Moniveto 1

Ottelu

Koti

Vieras

1.

Pori-Lapua

2,3,4

5,6

2.

Lappeenranta-Rauma

3,4,7,8

4,5,6,7

3.

Jyväskylä-Kempele

3,4,5

6,7

 

Panos 0,05€ Hinta: 28,80€

 

 

Toimituksen valinta päivän paraaksi kohteeksi: Kempele moneyline 3,05 Veikkaus