1. Tottenham – Chelsea: Todella mielenkiintoinen Lontoon paikallinen. Spurs on pitänyt nollan kaikkia paitsi Arsenalia vastaan ja päästänyt siis vain yhden maalin kauden aikana! Nyt vastaan tulee puolustusvoittoisesti pelaava Chelsea, joka on päästänyt vain kaksi maalia alkukaudella. Luvassa on todella vähämaalinen ja tiukka kamppailu, jossa kotietu tekee Spursista niukan suosikin.

2. Aston Villa – Manchester City: Villa on pelannut epävarmasti, mutta maalivahti Brad Guzan pelaa upeaa syksyä. Kotijoukkueen murheita tuo Christian Benteken loukkaantuminen. City raiskasi Unitedin sunnuntaina ja lähtee otteluun vieraissakin selvänä suosikkina. Jos Villan puolustuspään ongelmat jatkuvat, ei Guzankaan pysty pitämään lukemia siedettävinä.

3. Swansea – Arsenal: Swansea on saanut pelinsä kuntoon ja on varsinkin kotonaan todella vaarallinen – hyökkäyspeli toimii nyt! Vastustaja on tänään myös todella hyökkäysvoittoinen ja luvassa on maali-iloittelua. Arsenal on ollut huikeassa vireessä niin vieraissa kuin kotonakin ja lähtee otteluun suosikkina.

Lue myös uusimmat uutiset sekä kattavammat otteluennakot Valioliiga.fi sivustolta!

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tottenham - Chelsea

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Aston Villa – Man City

Koti

0,1,

Vieras

1,2,4

3

Swansea - Arsenal

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 43,20€