Tänään on tarjolla kolmen kohteen Liiga-monari, johon selvät sävelet. Kahteen ensimmäiseen kohteeseen haetaan pikkuyllätyksiä, kolmas vedetään rennosti suosikin kautta. 

  1. HPK - Lukko: HPK nappasi todella maukkaan voiton Tapparasta edelliskierroksella. Lukko pelasi tiistaina Lappeenrannassa ilman Ville Vahalahtea, Aaron Gagnonia ja Ryan Zapolskia. SaiPa oli lopulta parempi maalein 3-1. Tänäänkin raumalaisten kokoonpano on syytä syynätä tarkkaan ennen vetojen lyömistä. HPK on huippumaalivahti Juuse Saroksen avustuksella pirullinen vastustaja kotikentällään. Lukolle ei tule helppo iltapuhdetta ritariareenalla ja vieraiden vähissä maalimäärissä onkin ideaa. 

  2. SaiPa - Ässät: Porilaisjoukkue tulee kamppailuun 0-1 voitto alla KalPasta. Saipa voitti Lukon tiistaina 3-1 ilman Ville Kohoa ja David McIntyrea. Jos SaiPa kärsii edelleen selvästä sentterivajeesta, voi huippukuntoon noussut Ässä-kassari Juuso Riksman pitää SaiPan vähissä maalimäärissä. Vierasvoitoista löytyy kauttaaltaan alipelattuja ideoita. 
  3. Blues - Ilves: Blues on saanut pelinsä kulkemaan. Kahden HIFK-voiton jälkeen se haki vihdoin voiton myös Sportista. Espoolaisryhmä on pelannut oivasti varsinkin kotikentällään. Kotiedun puolesta Blues on ottelun selvähkö suosikki, eikä ainakaan peliprosenttien puolesta kaivata Ilves-voittoja lapulle.

 

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HPK - Lukko

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,3

2

SaiPa - Ässät

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

3

Blues - Ilves 

Koti

3,4

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,20e - hinta 64,80€