HPK - Lukko:  

HPK nappasi todella maukkaan voiton Tapparasta edelliskierroksella maalein 1-2. Lukko pelasi tiistaina Lappeenrannassa ilman Ville Vahalahtea, Aaron Gagnonia ja Ryan Zapolskia. SaiPa oli lopulta parempi maalein 3-1. Tänäänkin raumalaisten kokoonpano on syytä syynätä tarkkaan ennen vetojen lyömistä.

HPK on huippumaalivahti Juuse Saroksen avustuksella pirullinen vastustaja kotikentällään. Lukolle ei tule helppoa iltapuhdetta ritariareenalla, ainakaan jos ykköstähdet loistavat edelleen poissaolollaan. Lukon puolustuspelaaminen kestää kuitenkin vertailun, eikä HPK:n tehokkuus vakuuta. Undervedot nostetaan peleihin.  

SaiPa - Ässät: 

Porilaisjoukkue tulee kamppailuun 0-1 voitto alla KalPasta. Saipa voitti Lukon tiistaina 3-1 ilman Ville Kohoa ja David McIntyrea. Jos SaiPa kärsii edelleen selvästä sentterivajeesta, voi huippukuntoon noussut Ässä-kassariJuuso Riksman pitää SaiPan vähissä maalimäärissä. Vierasvoitoista on tarjolla ylikertoimia, jotka tulee nostaa peleihin. Maistuvinta on pelata Ässien moneylinevoittoa. 

Blues - Ilves:  

Blues on saanut pelinsä kulkemaan. Kahden HIFK-voiton jälkeen se haki vihdoin voiton myös Sportista. Espoolaisryhmä on pelannut oivasti varsinkin kotikentällään. Kotiedun puolesta Blues on ottelun selvähkö suosikki ja päättää kolmen kohteen Liiga-triplamme. 

Pitkävetovihjeet 28.1.2015

Illan vedot

operaattori poistettu

HPK - Lukkoalle/yli 4,5 maalia

alle

1,79

18:30

operaattori poistettu

SaiPa - Ässätmoneyline

2

2,48

18:30

operaattori poistettu

Blues - Ilves1x2

1

1,92

18:30

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.