1. HPK – Ässät: Ässät on sarjan huonoin vierasjoukkue ja pudotuspelipaikkaa näyttää karkaavan. HPK sen sijaan taistelee vielä tiukasti pleijareihin pääsystä. Molemmilla on suuria viimeistelyongelmia – kaikki tehot ovat ykköskenttien varassa. Kotietu tekee Kerhosta niukan suosikin, mutta odotettavissa on tasainen ja vähämaalinen kamppailu.

  2. Sport – JYP-Akatemia: JYP-Akatemia on saanut huomattavia vahvistuksia emoseurastaan ja tämä on näkynyt myös tuloksissa! Viidestä edellisottelusta on tullut neljä voittoa ja tammikuun aikana joukkue on kaatanut niin TuTon, Jukurit kuin tämän illan vastustajan, Sportinkin. Vaasalaisryhmä on materiaaliltaan aivan sarjan kärkeä ja kotonaan jättisuosikki, mutta jyväskyläiset tulevat varmasti raikkaalla ilmeellä hakemaan yllätystä. Ottelun maaliodotusarvo on harvinaisen runsas, sillä Sport on sarjan runsasmaalisimpia joukkueita ja myös Akatemian peleissä on viime viikkoina heilutettu reppua molemmissa päissä.

  3. Jukurit – HCK: Jukurit elää omaa selviytymistaistoaan. Joukkue on hävinnyt kymmenestä viime ottelustaan yhdeksän. Keravalaisilla on myös hieman vaikeampi jakso menossa: viidestä edellisottelusta on tullut kaksi voittoa. Jukurit elää sellaista vaihetta, että kotiedulle ei voi antaa suurta arvoa ja otteluun lähdetään ympäripyöreistä asetelmista. Peliprosenttien puolesta HCK:n menestykset kiinnostaa todella paljon, joten haetaan rohkeasti vain vierasvoittoja!

Moniveto 5: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HPK - Ässät

Koti

1,2,4

Vieras

0,1,3

2

Sport – JYP-Akat.

Koti

2,5,6

Vieras

1,3,4

3

Jukurit - HCK

Koti

1,2

Vieras

3,4

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 64,80€