1. Sunderland – Stoke: Sunderland on päässyt hyvään vireeseen. Joukkue tiputti ManU:n Capital One Cupista, haki vierasvoiton Fulhamista ja saalisti tasapelin Southamptonista. Stoke sen sijaan on kolme ottelun tappioputkessa ja edellinen Valioliiga-voitto tuli 21. joulukuuta. Stoke on sarjan huonoin vierasjoukkue: 11 ottelusta on tullut vaivaiset viisi pistettä. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta kotietu tekee Sunderlandista suosikin. Stoke lähtee vieraisiin varmasti puolustusvoittoisella taktiikalla, joten vähämaalisuudesta löytyy parhaat ideat.

  2. Aston Villa – West Bromwich: WBA vaihtoi vastikään valmentajaa ja kotiottelu Evertonia vastaan herätti toiveita paremmasta. Materiaali WBA:lla on huomattavasti sarjasijoitusta parempi, mutta voittaminen on ollut joukkueelle vaikeaa; 22 ottelusta peräti kymmenen on päätynyt tasapeliin. Kotietu tekee Villasta niukan suosikin, mutta peliprosenttien puolesta vierasvoitotkin kiinnostaa.

  3. Chelsea – West Ham: Chelsea lähtee otteluun seitsemän ottelun voittoputkessa. Näissä seitsemässä kamppailussa siniset ovat päästäneet vain kaksi maalia, yhden ManU:a ja yhden Liverpoolia vastaan! Kotikentällään isännät ovat jättisuosikkeja West Hamia vastaan, mutta peliprosenttien puolesta ideat ovat ehdottomasti vähämaalisissa kotivoitoissa.

  4. Tottenham – Manchester City: Spurs on kuin uudestisyntynyt valmentajanvaihdoksen jälkeen. Joukkue on hävinnyt vain FA-cupissa Arsenalille, Valioliigassa seitsemän ottelua on tuonut kuusi voittoa ja yhden tasapelin. Illan vastus on kuitenkin kovin mahdollinen. City-juna puskuttaa hirmuvireessä ja edellinen tappio pitää hakea marraskuun puolelta. Vieraissakin City on ottelun suosikki. Tim Sherwoodin alaisuudessa Spursin peli on muuttunut huomattavasti avoimempaan suuntaan, joten Valioliigan runsasmaalisimman joukkueen saapuessa White Hart Lanelle ei maali-iloittelu olisi minkään valtakunnan yllätys.

    Lue myös uusimmat uutiset Valioliiga.fi -sivustolta! 

Supermoniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sunderland - Stoke

Koti

1,2

Vieras

0,1

2

Aston Villa - WBA

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

3

Chelsea – West Ham

Koti

0,1,2,3

Vieras

0

4

Tottenham – Man C

Koti

1,2,3

Vieras

2,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e