Illan jalkapallovakioon on tarjolla useita erilaisia varmaideoita; jättisuosikkeja, suosikkeja ja hulluja ideavarmoja. Näin ollen rivejä voi lähteä täyttämään usealla eri taktiikalla. UV:n vihjeessä varmistetaan supersuosikeista Bayern sekä Celtic ja haetaan jättirahoja!

Parhaat varmat: Chelsea, Barcelona

Molemmissa kohteissa materiaaliero on hysteerinen. Kotietu lisää suosikkien asemaa ja kaikki muut tulokset kuin kotivoitot olisivat sensaatioita.

Parhaat ideavarmat: Sunderland, WBA

Sunderland on päässyt hyvään vireeseen. Joukkue tiputti ManU:n Capital One Cupista, haki vierasvoiton Fulhamista ja saalisti tasapelin Southamptonista. Stoke sen sijaan on kolme ottelun tappioputkessa ja edellinen Valioliiga-voitto tuli 21. joulukuuta. Stoke on sarjan huonoin vierasjoukkue: 11 ottelusta on tullut vaivaiset viisi pistettä. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta kotietu tekee Sunderlandista suosikin.

WBA vaihtoi vastikään valmentajaa ja kotiottelu Evertonia vastaan herätti toiveita paremmasta. Materiaali WBA:lla on huomattavasti sarjasijoitusta parempi, mutta voittaminen on ollut joukkueelle vaikeaa; 22 ottelusta peräti kymmenen on päätynyt tasapeliin. Kotietu tekee Villasta niukan suosikin, mutta kymmenisen prosenttiyksikköä alipelattu (19%) vierasvoitto on huippuidea!

Parhaat yllättäjät: Athletic

Athletic Bilbao on äärimmäisen paha kotijoukkue. Baskimaan fanaattinen kotiyleisö saa joukkueen taistelemaan aina voitosta. Atletico on materiaaliltaan parempi, mutta vahva kotietu tekee lähtökohdista tasaiset. Vieraat voittivat ensimmäisen osaottelun 1-0, joten tänään joukkueelle kelpaa myös tasapelit. Kotimenestykset ovat rajusti alipelatut, eikä vierasvoittoa kannata ottaa lapuille.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Chelsea – West Ham

1

 

 

2.

Sunderland - Stoke

1

 

 

3.

Tottenham – Man C

 

X

2

4.

Aston Villa - WBA

 

 

2

5.

Sheffield U - Peterborough

 

X

2

6.

Napoli - Lazio

1

 

2

7.

Stuttgart - Bayern

 

X

2

8.

Athletic – At. Madrid

1

X

 

9.

Barcelona - Levante

1

 

 

10.

Marseille - Valenciennes

1

 

2

11.

Celtic - Kilmarnock

1

X

 

12

Hearts – St Mirren

1

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 25,60€Minivakion kanssa yhteensä 27,20€