Englannin sekä Ranskan Cupia, La Ligaa ja Seria A:ta – sekalaisen kattauksen jalkapallovakiossa lähdetään metsästämään voittoja ideavarmojen ja yllätysten kautta!

 1. Leicester – Fulham 1Leicester kuuluu Championshipin parhaimmistoon. Fulhamin otteet Valioliigassa ei ole vakuuttaneet ja varsinkin vieraspelaaminen on ollut katastrofaalista. Motivaation Liigacupiin voi kyseenalaistaa ja jos Fulham pelaa yhtä huonosti kuin sunnuntaina Southamptonia vastaan, ei tämän illan voittajasta ole epäselvyyttä. Kohde on oikein pelattu ja kotivoitto kelpaa varmaksi asti.

 2. Burnley – West Ham 1x2Burnley on hirveässä vauhdissa: edellisestä tappiosta on jo yli kaksi kuukautta aikaa. Joukkue on ollut selvästi Championshipin ykkösjoukkue. Valioliigajoukkue West Ham on materiaaliltaan parempi, mutta kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Kohde on oikein pelattu, joten lyödään se tukkoon.

 3. Man Utd – Norwich 1Norwichin alkukausi on ollut synkkä ja näinkin aikaisessa vaiheessa kautta varmasti Valioliigassa säilyminen painaa Liigacupia enemmän vaakakupissa. ManU:n motivaatiota ottelua kohtaan voi myös kyseenalaistaa, mutta kotonaan joukkue on jättisuosikki, eikä kaipaa varmistuksia.

 4. Arsenal – Chelsea 2Chelsea on päässyt oivaan vireeseen, eikä ole hävinnyt Basel-nöyryytyksen jälkeen peliäkään. Molemmat joukkueet ovat kovassa otteluruuhkassa ja rotaatiota nähdään varmasti. Arsenalilla on kuuma Liverpool peli viikonloppuna tiedossa. Chelsean matteriaali on leveämpi ja jos ja kun kokoonpanoruletti pistetään pystyy, ovat vieraat vahvempia. Peliprosentit ovat kotivoittoiset, joten isketään rohkeasti vierasvoitto (31%) varmaksi.

 5. Birmingham – Stoke 1x2Molemmat ovat aloittaneet kautensa huonosti. Stoke on luonnollisesti materiaaliltaan vahvempi, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia. Kohde on oikein pelattu, joten lyödään se tukkoon.

 6. Celta – Barcelona 2Barcelona on niin suuri suosikki, ettei se oikein voi olla ylipelattu: varma varma.

 7. Espanyol – Malaga 1x2Malagalla on todella synkkä alkukausi menossa, joka kruunautuu viime kierrokseen 0-5 kotitappioon Celtalle. Espanyol ei kuitenkaan vakuuta sen enempää ja kotivoitto on ylipelattu (67%): lyödään kohde tukkoon.

 8. Atalanta – Inter 2Interin kausi ei ole ollut maaginen, mutta joukkue kerää pisteitä tasaiseen tahtiin. Materiaali on selvästi Atalantan vastaavaa edellä ja vieraissakin sinimustat ovat suosikkeja. Kohde on oikein pelattu, joten pelataan vierasvoitto varmaksi.

 9. Lille – Auxerre 1Lille on aloittanut kauden vahvasti ja on sarjatasoa alempaa löytyvää Auxerrea vastaan kotonaan jättisuosikki. Kotivoitto kelpaa helposti varmaksi.

 10. Rennes – Nancy 1Rennes on materiaaliltaan selvästi Ligue 2:sta pelaavaa Nancya vahvempi ja kotonaan selvä suosikki. Peliprosentit ovat vielä maltilliset, joten pelataan kotivoitto varmaksi.

 11. Valenciennes – Troyes 1x2Valenciennes on materiaaliltaan vahvempi, mutta sen kausi pääsarjassa on ollut vaikea. Troyes löytyy sarjatasoa alempaa, mutta on paremmassa iskussa ja tässä kohteessa on hyvä hakea yllätyksiä.

 12. Nantes – Lorient 1x2Nantes on ollut paremmassa iskussa ja varsinkin Lorientin vieraspelaaminen on ollut todella vaikeaa. Kotivoitto on kuitenkin railakkaasti ylipelattu (75%), joten haetaan kohteeseen maistuvia yllätyksiä!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 5

#

Kohde

1

X

2

1.

Leicester - Fulham

1

 

 

2.

Burnley – West Ham

1

X

2

3.

Man Utd - Norwich

1

 

 

4.

Arsenal - Chelsea

 

 

2

5.

Birmingham - Stoke

1

X

2

6.

Celta - Barcelona

 

 

2

7.

Espanyol - Malaga

1

X

2

8.

Atalanta - Inter

 

 

2

9.

Lille - Auxerre

1

 

 

10.

Rennes - Nancy

1

 

 

11.

Valencien. - Nancy

1

X

2

12

Nantes - Lorient

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 24,30€Minivakion kanssa yhteensä 25,20€