1. HPK – Ässät 12Kerho on ollut hyvä kotonaan ja Ässät sarjan huonoimpia vieraissa. Patapaidat alkavat olla kriisissä, mutta materiaaliltaan parempia ja reilusti alipelattuja. Vierasmenestykset kiinnostaa, mutta ei kakkosta ihan varmaksi voi heittää.

  2. Jokerit – HIFK 12Kuumassa Derbyssä voi tapahtua käytännössä mitä vain. IFK on ollut todella vahvassa vireessä ja lähtee haastamaan narripaitoja. Jokereiden otteet eivät ole vakuuttaneet edellisotteluissa ja loukkaantumislista on pitkä. Keskinäiset kohtaamiset ovat kuitenkin menneet järjestäen Jokereille, joten saako IFK narripeikon niskastaan?

  3. KalPa – Ilves 1KalPa sai varmasti itseluottamusta ja lisää virtaa 4-0 kotivoitosta! Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja isännät lähtevät kotiedun puolesta otteluun suosikkeina. Peliprosentit ovat aivan vinksallaan, eikä meillä ole kuin vaihtoehto – KALPA varmaksi!

  4. JYP – Pelicans 1JYP on materiaaliltaan selvästi edellä ja kotonaan suursuosikki. Peliprosentit ovat ainakin alustavasti maltilliset, joten tässä kohteessa ei kannata turhia merkkejä käyttää.

  5. HCK – KooKoo 2 HCK on pelaa todella vahvaa, kun taas KooKoo on ajautunut tappioputkeen. Vierailijat ovat materiaaliltaan parempia, mutta kotietu tekee isännistä niukan suosikin. Peliprosenttien puolesta KooKoo on nyt kuitenkin hieman alipelattu, joten lyödään hullusti vierasvoitto varmaksi.

  6. Hokki – Peliitat 1x2Hokki on kotonaan suursuosikki otteluun, mutta Peliitat on pystynyt keräämään pisteitä jo kolmessa ottelussa peräkkäin. Isäntien peliprosenttiosuus (80%) on noussut taivaisiin, joten varmistuksia tarvitaan.

  7. TUTO – Jokipojat 12TutTo on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelusta. Paremman materiaalian isännät nauttivat vahvasta kotiedusta ja lähtevät selvinä suosikkeina otteluun. Jokipojat on peliprosenttien puolesta kuitenkin niin aliarvostettu, että nostetaan vierasyllätys kupongille.

  8. Jukurit – K-Vantaa 1x2Jukurit on ollut materiaalinsa nähden vaisu tällä kaudella, mutta mikkeliläiset lähtevät silti otteluun selvinä suosikkeina. Kotivoitto on kuitenkin saanut aivan liikaa kannatusta (80%), joten otetaan kaikki varmistukset käyttöön.

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 6: Jääkiekko

#

Kohde

1

X

2

1.

HPK - Ässät

1

 

2

2.

Jokerit - IFK

1

 

2

3.

KalPa - Ilves

1

 

 

4.

JYP - Pelicans

1

 

 

5.

HCK - KooKoo

 

 

2

6.

Hokki - Peliitat

1

X

2

7.

TUTO - Jokipojat

1

 

2

8.

Jukurit - K-Vantaa

1

X

2

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 36,00€