1. Jokerit – HIFK: IFK lähtee Stadin paikalliseen todella vahvassa vireessä. Jokerit on parempi materiaalin puolesta, mutta paikallisotteluun sille ei voi antaa kotietua. Kotijoukkueen peli on ollut viime ajat sekaisin ja vierasmenestykset kiinnostavat.

  2. HPK – Ässät: Ässät on kriisissä. Ja sarjan huonoin vierasjoukkue. Kerho on pelannut hyvin kotonaan, mutta materiaalin puolesta Ässät on parempi. Melko ympäripyöreää otteluun Kerho lähtee kotiedun puolesta niukkana suosikkina, mutta viime aikojen otteet ovat olleet paremmat. Peliprosenteissa Ässät on kuitenkin niin unohdettu, ettei vierasvoittoja voi jättää pelaamatta!

  3. JYP – Pelicans: JYP on materiaalin puolesta edellä ja kotonaan selvä suosikki. Pelicansin otteet viime aikoina ovat olleet pahasti hukassa, eikä tähän kohteeseen tarvita vierasmenestyksiä.

  4. KalPa – Ilves: KalPa sai varmasti itseluottamusta Jokerit-voitosta. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja kotietu tekee KalPasta suosikin. Peliprosenteissa ottelu on pelattu aivan väärinpäin, eikä vierasmenestysten pelaaminen tule kysymykseen.

  Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

  Supermoniveto 3: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

  Nro

  Ottelut

  1

  Jokerit - HIFK

  Koti

  1,2,4

  Vieras

  2,3,4

  2

  HPK - Ässät

  Koti

  1,2,4

  Vieras

  3,4,5

  3

  JYP - Pelicans

  Koti

  4,5

  Vieras

  1,2

  4

  KalPa - Ilves

  Koti

  3,4

  Vieras

  1,2

  Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e