1. Everton – Southampton: Everton kompastui torstaina kotonaan Sunderlandiin ja lähtee otteluun varmasti sisuuntuneena. So'ton on kuitenkin todella vaikeasti kaadettava vastus, eikä Everton ole kuin niukka suosikki kotikentällään. Molemmat osaavat puolustaa, joten vähämaalisuus on lähtökohta.

  2. Newcastle U – Arsenal: Arsenalin vahvuuden tietää kaikki, mutta myös Newcastle on ollut huippuiskussa, varsinkin kotonaan! United on kaatanut jo Chelsean St. James Parkilla sekä ManU:n vieraissa. Molempien hyökkäyspäästä löytyy tulivoimaa ja ottelusta voi odottaa runsasmaalista – isketään oikein isän kädestä lukuja tauluun!

  3. Tottenham – Stoke: Spurs on löytänyt kadonneen peli-ilon Andre Villas-Boasin lähdön jälkeen. Torstaina WBA:ta vastaan vanha tehottomuus oli kuitenkin voiton esteenä. Stoke kärsii lukuisista loukkaantumista, joten tänään Spurs on jälleen jättisuosikki voittamaan. Peliprosenteissa ei ole mitään ihmeellistä, joten kotivoitoista lähdetään.

  4. Chelsea – Liverpool: Tulinen jättiläisten kohtaaminen! Liverpool joutuu lähtemään otteluun ilman Steven Gerrardia sekä Daniel Sturridgea, joten tulivoima on täysin Luis Suarezin varassa. Chelsea osaa puolustaa hyvin ja lähtee kotiotteluun suosikkina. Liverpool on pelattu suomalaiskansan puolesta törkeästi yli ja vähämaalisuudesta sekä kotivoitoista löytyy mahtavia peli-ideoita!

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Everton - Southampton

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

2

Newcastle - Arsenal

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

3

Tottenham - Stoke

Koti

2,3

Vieras

0,1

4

Chelsea - Liverpool

Koti

1,2

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e