1. Athletic – At. Madrid: Atleticon raudanluja puolustus on vienyt joukkueen sarjakärkeen, kun Real kompuroi Barcelonan sekä Sevillan kanssa. Rojiblancosin hyökkäyspeliei ollut syksyn tasolla, mutta puolustus on täyttä rautaa. Joukkue on pitänyt La Ligassa jo neljä ottelua putkeen maalinsa puhtaana ja päästänyt koko sarjassa vähiten maaleja. Athletic ei ole yhtä laadukas kuin vierasjoukkue, mutta kotikentällään baskiryhmä on armoton. Bilbaon fanaattisen kotiyleisön edessä lähdetään otteluun ympäripyöreistä asetelmista.

  2. Milan – Chievo Verona: Milanin eurokiireet ovat ohi ja loukkaantumislistakin lyhenee päivä päivältä. Viikolla joukkue kävi hakemassa komean vierasvoiton Fiorentinasta. Kotikentällään rossonerit ovat jättisuosikkeja Chievoa vastaan.

  3. Real Madrid – Rayo Vallecano: Madridin paikallinen, josta voi odottaa todella maalirikasta. Rayo ei peruuttele vieraissakaan. Molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä, mutta tässä derbyssä ei silti puolusteta. Maalintekokilpailussa Real on luonnollisesti ylivertaisella materiaalillaan hypersuosikki.

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Athletic – At. Madrid

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

2

Milan – Chievo Verona

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

3

Real Madrid – Rayo Vallecano

Koti

3,5,6

Vieras

1,2

Moniveto 3: panos 0,20e – hinta 43,20€