Miesten Superpesiksessä valintakierrokset jatkuvat tänään yhdellä ottelulla, kun Seinäjoella vieraaksi saapuu PattU Raahesta.

Jymy-Jussit sai ryöstettyä torstaina vaikealta Rännärin kentältä yhden pisteen. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta vieraiden 0-2 johtoasema ennen viimeistä kuivui 4-3 jaksotappioksi ja supervuoron vei PattU.

Tämän iltainen kotijoukkue on allekirjoittaneelle tämän kauden positiivisin yllättäjä. Sami-Petteri Kivimäen luotsaama ryhmä on saanut ulkopelinsä huippu-uomiin, vaikka juurin räpylän kestävyydessä näin tämän joukkueen ongelmat ennen kauden alkua. Sisäpelissä joukkue hidas, mutta joukkueen kärki Paavo Pelto on noussut aivan uudelle tasolle tekemisessään, josta osoituksena paikka tämän vuoden Itä-Länsi -ottelusta. Joukkueen hitautta kompensoi myös mahtava lyöjäarsenaali ykköstykki Jukka-Pekka Vainionpään johdolla.

Myös Raahe on selviytynyt tasaisessa keskikastissa loistavasti pitäen sarjassa tällä hetkellä jopa kolmatta sijaa. Molempia joukkueita kuvastaakin tasaisuus. Raahessa nähtiin torstaina 12 juoksua, enkä usko juoksumäärän ainakaan tuon yli nousevan tänäänkään. Seinäjoen kentän pinta on selvästi Raahea hitaampi, eikä pomppukaan nouse aivan yhtä iloseen kuin Rännärillä.

Torstain ottelu antaa paljon suuntaa myös tämän iltaiseen koitokseen. Rännärillä nähtiin nimittäin tulikuuma taisto, vesisateesta huolimatta. Provosointi, kuumat tunteet ja tiukat sanojen selvittelyt eskaloituvat huhupuheiden mukaan jopa fyysisiin selkkauksiin (jotka olisivat tuomareilta jääneet huomaamatta). Tämä kaikki kuitenkin Raahen oman tiedotukseen mukaan, joten ollaan maltillisia informaation paikkansa pitävyyden kanssa.

Ilmassa on tulen palavaa katkua. Fanit, seurat, pelaajat ja pelinjohtajat ovat nyt kaikki toisiensa niskoissa kiinni. Tämä se on pesistä! Torstain ottelussa suurimalla tapetilla oli Vainionpään paluu Rännärille. Lyöjämörssäri näytti yleisön huudoille omansa lyömällä neljä juoksua, montako lie lyö tänään?

Tulikuumassa taistossa tasapelin vaara on oleellinen, mutta Jymy-Jussit kuitenkin suosikki lievästi paremmalla materiaalillaan sekä kotiedullaan. Pienet asiat kuitenkin ratkaisevat ja, vaikka J-P ei mikään pieni mies ole, uskon Jymy-Jussien vievän ottelun paremman kotiuttajaosastonsa puolesta.

Veikkaus tarjoaa hulppeaa kotikerrointa 2,90, jonka allekirjoittanut iskee askiin. Osuvamman pelin etsijät voivat tarrata kiinni myös maukkaaseen moneyline kertoimeen 1,85!

Napataan Seinäjoen pelille kaveri alasarjoista. Miesten Ykköspesiksessä Ulvila matkustaa Kempeleen vieraaksi. Kempele nauttii suurta kotietua ja kuuluu sarjan parhaimmistoon. Vastikään kotijoukkue Kiri vahvistui myös superpesisjyrä Marko Rasinkankaalla. Kempeleen suunnalla tavoitellaan tänä vuonna tosissaan nousua, eikä alempia joukkueita vastaan saa menettää pisteitä. Vierasjoukkue Ulvila on pelannut upeaa kautta ja on sarjassa kuudentena, mutta materiaali on aivan eri kaliiperia Kempeleen kanssa. 1,55 operaattori poistettu riittää peleihin.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

SEINÄJOKI

 X

RAAHE

1X2 

2,90 Veikkaus

   2,45 operaattori poistettu/operaattori poistettu

3,20 operaattori poistettu

Moneyline

1,85 Veikkaus

 

2,00 operaattori poistettu/operaattori poistettu

Alle/yli 11,5 juoksua

Yli 11,5: 1,80 operaattori poistettu

Alle 11,5: 2,00 Veikkaus

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Seinäjoki 2,90 Veikkaus