Nyt mitataan ensimmäistä kertaa Patriotsin todellinen taso – Atlanta ei ole helppo paikka vierasjoukkueelle!

Atlanta Falcons – New England Patriots

Sunnuntai-maanantai välinen yö kello 03:30

Georgia Dome – Atlanta, Georgia

Nelonen Pro 1 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Falconsin voitto-tappio sarake näyttää tulosta 1-2, kun taas Patriots on vielä ilman tappioita. Voidaan kuitenkin huoletta sanoa, että Patriotsilla on ollut reilusti helpommat vastukset. Kotijoukkue on kohdannut Saintsin, Ramsin ja Dolphinsin, kun taas Patriots on peitonnut Buccaneersin, Jetsin ja Billsin.

Ottelun kulmakivet:

Falconsin hyökkäyksen linja on ollut huono. Tämä on pakottanut pelinrakentaja Matt Ryanin pelaavan palloa huomattavasti nopeammin liikkeelle ja pelaamaan enemmän lyhyiden heittojen kautta. Patriotsin puolustus on tänäkin vuonna todella vahva, vaikka se usein jää Tom Bradyn varjoon. Falconsille ei tule tänäänkään helppoa saada hyökkäystään rullaamaan. Brady on joutunut muovaamaan peliään usean huippulaitahyökkääjän jätettyä Patriotsin. Nuoret lupaukset kuitenkin kehittyvät peli peliltä Bradyn opissa ja Buccaneersia vastaan hyökkäys alkoi näyttää jo uhkaavalta. Patriotsin puolustus joutuu tänään ensimmäistä kertaa todelliseen haasteeseen, kun vastassa on kunnon hyökkäys ja kunnon pelinrakentaja. Uskon silti patrioottien selviävän tästä.

Arvio & pelivihje:

Molempien vahvuudet löytyvät tällä hetkellä puolustuspelistä, eikä vähämaalinen ottelu olisi yllätys. Lähtökohdat ovat ympäripyöreät. Patriots on aloittanut kauden paremmin, mutta vastustajia ei voi laskea todellisiksi mittareiksi. Kotietu tekee Falconsista minimaalisen suosikin. Vähämaalista ottelu odottaen nostetaan peleihin alle 49,5 pisteestä tarjottu 1,90 operaattori poistettu.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto:

Falcons

Patriots

12

1,75 bet-at-home

2,20 Bet365

Falcons -3,5

2,15 Bet365

1,68 Bet365

Yli/alle 48,5

Yli: 1,93 operaattori poistettu

1,90 operaattori poistettu

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Alle 48,5 1,90 operaattori poistettu