1. HPK - Jokerit: Kaksi nousukuntoista joukkuetta, joiden molempien puolustus pelaa. Jokerit kärsii edelleen useista poissaoloista, joten kokoonpanot on syytä syynätä tarkkaan ennen vetojen lyömistä. Kerholta puuttuu edelleen Juuse Saros maalilta. Tästäkin huolimatta ottelusta on luvassa vähämaalinen. Jokerit on materiaaliltaan parempi, mutta Kerhon kotietu tekee lähtökohdista melko ympäripyöreät. Pelijakauman puolesta kohde on hieman liian vierasvetoinen.
  2. HIFK - Kärpät: Kärpät esiintyi laiskasti ja kompastui Hämeenlinnassa Kerholle 4-3. Jussi Rynnäs palannee tänään kuitenkin maalille ja IFK sytyttää joukkueen varmasti. Kärpät lähtee vieraissakin niukkana suosikkina otteluun, mutta ei tästäkään kamppailusta suurta maalijuhlaa ole odotettavissa.

  3. JYP - Ässät: JYP on materiaaliltaan parempi ja lähtee selvänä suosikkina kamppailuna. Jyväskyläläisten puolustus kärsii lukuisista poissaoloista, ja kun JYP muutenkin on tänä vuonna osoittaunut melko runsasmaaliseksi joukkueeksi, nähdään kamppailussa luultavasti maaleja.

  4. SaiPa - Blues: SaiPa on pelannut kaksi huonoa ottelua peräjälkeen. Nyt kapteeni Ville Koho palaa kokoonpanoon ja nostaa varmasti koko joukkueen tasoa. SaiPa on perustasoltaan parempi ja lähtee otteluun suosikkina. Blues taistelee kuitenkin illasta toiseen, eikä vähämaalinen ottelu tai vierasvoitto olisi jättiyllätys.

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga-ennakot! 

Supermoniveto 3: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HPK - Jokerit

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

2

HIFK - Kärpät

Koti

1,3

Vieras

2,3,4

3

JYP - Ässät

Koti

4,5

Vieras

2,3

4

SaiPa - Blues

Koti

2,3,4

Vieras

2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e