Eilen, sekä tiistaina käynnistynyt 12 kohteen että keskiviikon minivakio, toivat palautuksia. 11 kohdetta oikein antoi vain kahvirahat: 4,40€ mutta minivakio toi sentään 198,60€. Tänään lähdetään jahtaamaan isompaa kalaa!

1. Anzhi – TottenhamKotijoukkue on ollut viime ajat todella jumissa. Spurs on vahvassa iskussa ja vaikka lontoolaisten motivaatiota Eurooppa -liigaan voi kyseenalaistaa, on Spurs selvä suosikki vieraissakin. Vierasvoittoa ei alustavissa prosenteissa ole pelattu liikaa ja se kelpaa varmaksi. 2. Rubin – Zulte WaregemRubin Kazan on jättisuosikki kotonaan, eikä varmistelu tunnu mielekkäältä. 3. Kuban - ValenciaVenäläinen Kuban ei ole ollut viime aikoina parhaimmillaan, kun taas Valencia on pikkuhiljaa saamassa juonesta kiinni. Venäjä on kuitenkin ikävä paikka vierailla ja vahva koti tekee ottelusta ympäripyöreän. Valenciaa on pelattu alustavasti aivan liikaa ja kotivoitto on loistava ideavarman (24%) paikka!

4. AZ – P.A.O.K.Molemmat ovat pelanneet viime ajat hyvin. PAOK on tuttu vieras Euroopan kentillä, eikä tasoero joukkueiden välillä ole suuri. Kotivoittoa on pelattu aivan liikaa (64%), joten lyödään kohde tukkoon.

5. Trabzonsp - LazioLazio on parempi materiaaliltaan, mutta kotietu tasoittaa lähtökohdat. Vierasvoittoa on pelattu liikaa ja me lyömme kohteeseen täyden ruksituksen.

6. Rapid Wien – Dinamo KDinamo on materiaaliltaan selvästi edellä ja vieraissakin suosikki.

7. Tromsö - SheriffMielenkiintoinen kamppailu: norjalainen Tromsö saa vastaansa Sheriffin Moldovasta. Sheriff on varteenotettava ryhmä, mutta Tromsöllä on vahva kotietu takanaan. Ympäripyöreä kohde lyödään tukkoon.

8. KRC Genk – FC ThunKotijoukkue on materiaaliltaan vahvempi ja kotonaan selvähkö suosikki. Kohde on pelattu suunnilleen oikein ja suosikin voitto kelpaa varmaksi.

9. Sevilla - FreiburgSevilla on valtava suosikki kotonaan, eikä varmistuksia tarvita.

10. NK Rijeka - BetisBetis on vahvempi ryhmä ja vaikka Rijeka nauttii suurta kotietua, on vierasjoukkue suosikki. Betis on kuitenkin saanut aivan liikaa kannatusta, joten pelaamme kohteen tukkoon.

11. Lyon - GuimaraesLyon on vahvempi joukkue ja kotonaan selvä suosikki, mutta otteet eivät viime aikoina ole vakuuttaneet. Kotivoittoa on pelattu liikaa, joten nostetaan hyvin maksava tasapeli mukaan lapulle.

12. Slovan L – Estoril Lähtökohdat ovat tasaiset, mutta kotijoukkue Liberec nauttii suurta kotiyleisön tukea. Kotijoukkue on lähtee suosikkina otteluun ja jopa hieman alipelattu (47%) merkki kelpaa varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 5

#

Kohde

1

X

2

1.

Anzhi - Tottenham

 

 

2

2.

Rubin – ZulteWar.

1

 

 

3.

Kuban - Valencia

1

 

 

4.

AZ – P.A.O.K.

1

X

2

5.

Trabzonsp - Lazio

1

X

2

6.

Rapid Wien – Dinamo K

 

 

2

7.

Tromsö - Sheriff

1

X

2

8.

KRC Genk – FC Thun

1

 

 

9.

Sevilla - Freiburg

1

 

 

10.

NK Rijeka - Betis

1

X

2

11.

Lyon - Guimaraes

1

X

 

12

Slovan L - Estoril

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 16,20€Minivakion kanssa yhteensä 17,10€