Sunnuntain vakio koostuu eri maiden pääsarjoista. Muutamia kotijoukkueita on prosenttien valossa pelattu liikaa, joten näistä yritetään ohipelejä.

1.  Everton-Tottenham 1x2 Kaksi sarjan kärkipään joukkuetta kohtaavat. Everton ei ole vielä kotona hävinnyt kertaakaan tällä kaudella. Tottenham on päästänyt ainoastaan yhden maalin neljässä vierasottelussaan. Tottenham on materiaalin puolesta aavistuksen edellä, mutta kotietu on Evertonilla vahva. Kaikki mahdollista, joten kohde tukkoon. 2.  Cardiff-Swansea x2 Tämä kohde on myös ennalta vaikeasti veikattava. Swansea on laadukkaampi joukkue, mutta kotietu on Cardiffilla vahva. Luotetaan kumminkin enemmän vierasjoukkueeseen, ja varmistetaan vierasvoitto ristillä. 3. Udinese-Inter x2 Inter on ottelun ennakkosuosikki, ja hävinnyt ainoastaan kerran tällä kaudella. Udinese on hyvä kotijoukkue, ja kuuluu sarjan ylempään keskikastiin. Interin materiaali on sen verran parempi, että vierasvoitto tai tasuri on tuloillaan.

4. Lazio-Genoa 1 Lazio on joukkueista selkeästi vahvempi, ja kotona äärimmäisen vahva. Peliprosentit ovat Laziolla suuret, mutta niin kuuluu ollakin. Ei varmistuksia.

5. Sampdoria-Sassuolo 1x Sampdoria on ottelun suosikki aavistuksen paremman materiaalin ja kotiedun puolesta. Vierailija Sassuolo on voittanut ainoastaan kerran. Sampdorian peliprosentit(65%) ei houkuta joukkuetta jättämään varmaksi, joten varmistetaan ristillä.

6. Verona-Cagliari 1x Kotijoukkue Verona on ollut hyvä alkukaudesta, ja keikkuukin kärjen tuntumassa. Vierailija Cagliari on voittanut ainoastaan kahdesti, mutta pelannut kuitenkin neljä tasapeliä. Verona on ottelun suosikki, mutta peliprosentit(68%) houkuttavat ristillä varmistamaan ja isomman potin hakuun.

7. Augsburg-Mainz 2 Tässä on ideavarman paikka. Augsburg kuuluu sarjan heikoimpiin, eikä sen peliesitykset ole säväyttäneet. Mainzin pisteistä suurin osa on kerätty kotiotteluista, ja vieraissa ollut tukkoisempaa. Uskotaan nyt siihen, että vierasvoitto tulee.

8. Werder B-Hannover 1x2 Sarjan alemman keskikastin taisto. Tasainen taisto kyseessä jossa kaikki mahdollista. Vierailija Hannover on pelannut neljä vierasottelua tekemättä maaliakaan. Jossain vaiheessa vieraissakin on pisteitä tultava. Laitetaan kohde tukkoon, ja kotivoitosta ohipeli nostaisi rivin arvoa.

9. Montpellier-Nantes 2 Vierailija Nantes on avannut kauden hyvin, ja on kärjen tuntumassa. Montpellier puolestaan on sarjan häntäpäässä. Nantes lähtee otteluun suosikkina, ja luotetaan vierasvoittoon..

10. At.Madrid-Athletic 1x Kärkipään taisto kyseessä. Kotijoukkue Atletico Madrid on sarjassa toisena, ja ottelun selkeä suosikki kotiedun ja materiaalin puolesta. Athletic on myös pelannut hyvät alkukauden ja on sarjassa viidentenä. Kotivoitto saa risti varmistuksen, koska peliprosentit(78%) houkuttavat ohipeliin.

11. Levante-Granada 1x Kotijoukkue Levante on materiaalin puolesta parempi joukkue ja kotiedunkin puolesta suosikki. Vaikka kotijoukkuetta on pelattu melko reippaasti, jätetään se kuitenkin varmaksi.

12. Torino-Roma 2  Vierailija Roman meno on ollut huimaavaa. Joukkue on voittanut kaikki kauden 10 otteluaan maalierolla 24-1! Luotetaan vierasvoittoon myös tällä kertaa.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 4

 #

Kohde

1

X

2

1.

Everton-Tottenham

1

X

2

2.

Cardiff-Swansea

 

X

2

3.

Udinese-Inter

 

X

2

4.

Lazio-Genoa

1

 

 

5.

Sampdoria-Sassuolo

1

X

 

6.

Verona-Cagliari

1

X

 

7.

Augsburg-Mainz

 

 

2

8.

Werder B-Hannover

1

X

2

9.

Montpellier-Nantes

 

 

2

10.

At.Madrid-Athletic

1

X

 

11.

Levante-Granada

1

X

 

12

Torino-Roma

 

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28.80€ Minivakion kanssa yhteensä 33,60€