1. Rayo Vallecano - Eibar: Kahden sympaattisen pikkuseuran kohtaaminen! Madridin lähiöjoukkue Rayo Vallecano vastaan sarjanousija SD Eibar. Eibar on onnistunut taistelemaan hyvin tasapelejä. Edellisestä viidestä ottelusta se on hävinnyt vain FC Barcelonalle vieraissa. Myös Vallecano on pelannut hyvin. Viimeiset viisi ottelua on tuonut kolme voittoa. Materiaaliero joukkueiden välillä on häviävän pieni, mutta Rayon kotietu tekee siitä ottelun suosikin. Molempien aktiivinen pelitapa voi tehdä ottelusta hyvin runsasmaalisen!
  2. Crystal P - Sunderland: Molemmilla on todella vaikea jakso menossa. Palacen kotietu tekee siitä ottelun niukan suosikin. Kahden heikossa vireessä olevan joukkueen kohtaamisesta voi odottaa varovaista, tasaista ja tätä myöten vähämaalista. Myös peliprosenttien puolesta vähämaalisuudessa on ideaa! 
  3. Lazio - Cagliari: Lazion neljän ottelun voittoputki meni poikki, kun se jäi viikko sitten 1-1 -tasapeliin Veronan vieraana. Cagliari on pelannut maaottelutauon jälkeen vakuuttavasti ja koossa on kaksi tasapeliä sekä komea 0-4 -voitto Empolista. Molemmilla joukkueilla on potentiaalia runsasmaalisuuteen, joten ottelusta voi odottaa maali-iloittelua. Lazio on laadukkaampi kokonaisuus ja kotikentällään suosikki, mutta vieraiden venyminen vähintään tasapeliin ei olisi jättiyllätys.

Moniveto 1: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Rayo - Eibar

Koti

1,3,4

Vieras

0,2

2

Crystal P - Sunderland

Koti

0,1

Vieras

0,1

3

Lazio - Cagliari

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€