Illan lätkämonarin jokainen kohde on pelattu aivan liian kotivoittoisesti, joten yllätyksiä voi hakea kaikista kohteista. Järkevintä olisi hajauttaa peli ja rakentaa useampi lappu sekoitellen koti- ja vierasvoittoja. Me laadimme kuitenkin tuttuun tapaamme yhden rivin. Ankkuriksi napataan hurjavireinen IFK, joka saa ylipelattunakin paikkansa heikkoa Ilvestä vastaan.

  1. Tappara – Ässät: Tappara on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvä suosikki, mutta aivan liian ylipelattu sellainen. Vieraiden kokoonpanotilanne on syytä tarkistaa ennen vetojen lyömistä, mutta patapaidat ovat olleet vahvoja Tapparaa vastaan: neljä edellistä kohtaamista ovat olleet Ässille voitokkaita.

  2. HIFK – Ilves: IFK on löytänyt oman pelinsä ja varsinkin kotihallissaan sen suoraviivainen, eteenpäin suuntava peli on ollut myrkkyä monelle. Ilves on selvästi heikompi kokonaisuus, eikä sen peli ole kuosissa. Kotonaan isännät lähtevät selvinä suosikkeina otteluun, joten jätetään tässä kohteessa alipelatut vierasvoitot kupongilta – Ilves ei vain vaikuta voittajalta.

  3. Pelicans – Blues: Pelicans on pelillisessä kriisissä ja henkisen tilan vaikeus konkretisoitui kotiottelussa IFK:ta vastaan, kun joukkue menetti 4-1 johdon 4-6 tappioksi. Blues taistelee ja raataa illasta toiseen pitäen ottelut vähämaalisina. Kotijoukkueen menestykset ovat ylipelatut ja parhaat ideat löytyvät vierasvoitoista.

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga -ennakot tästä!

Moniveto 6: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - Ässät

Koti

1,2,3

Vieras

2,3,4

2

HIFK - Ilves

Koti

4,6

Vieras

1,2

3

Pelicans - Blues

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 64,80€