Jalkapallovakion peliprosentit ovat lähteneet käsistä ja niin lähtee vihjeemmekin!

 1. Crystal Palace – West Ham 1x2West Ham on laadukkaampi kokonaisuus, mutta Palacen kotietu tasoittaa lähtökohtia. Kohde on alustavasti suunnilleen oikein pelattu. Varsin vähämaalisessa kamppailussa tasapelin riski kasvaa ja otetaan ristille varmistellen kaverit molemmilta puolilta.

 2. Burnley – Watford 2 MITÄ HEMMETTIÄ!? Molempien peli on täysin sekaisin, eikä Burnley ole kuin kotiedun puolesta hyvin marginaalinen suosikki voittajaksi. Kumpikaan ei ole voittanut edelliseen viiteen otteluun, joten nyt on molempien kannalta käännekohdassa – voitto sarjan kärkijoukkueesta voi muuttaa koko kauden suunnan. Vieraita on pelattu säälittävät 12% ja se lyödään (sanokaa vain hulluksi) varmaksi!

 3. Sheffield Wednesday – LeicesterLeicester on ollut sarjan vakuuttavin kokonaisuus. Sen peli kulkee niin kotona kuin vieraissakin. Sheffield on materiaalin puolesta paljon jäljessä ja vieraissakin Leicester on selvähkö suosikki.

 4. Millwall – Nottingham 1xMillwallin ympärillä pyörii myytti legendaarisesti kotijoukkueesta, eikä tuo ole täysin tuulesta temmattua. Joukkue ei ole hävinnyt edelliseen viiteen peliin kotona, vaikka sarjan suuretkin ovat käyneet kokeilemassa. Nottingham on parempi materiaaliltaan, mutta se kärsii runsaista loukkaantumisista ja kotimenestyksissä on ideaa!

 5. QPR – Bournemouth 1QPR on sarjan vahvin kotijoukkue ja materiaalin puolesta paljon vieraita edellä. Jättisuosikki on ylipelattu, mutta niin osuva, että kelpaa varmaksi.

 6. Ipswich – Blackburn 1x2Rovers on materiaalin puolesta parempi, mutta sillä on ollut suuria vaikeuksia vieraspelaamisessaan. Ipswich lähtee kotiedun myötä otteluun niukkana suosikkina, mutta varmistuksia kannattaa käyttää.

 7. Birmingham – Doncaster 1Birmingham on materiaaliltaan selvästi sarjataulukon sijoitusta parempi ja se lähtee otteluun selvänä suosikkina. Viimeisissä kolmessa ottelussa kotijoukkueen otteissa on näkynyt piristymisen merkkejä ja itseluottamus on varmasti karttunut. Luetetaan kotiedun sekä itseluottamuksen voimaan ja isketään materiaalisesti parempien isäntien voitto varmaksi.

 8. Yeovil – Blackpool x2Yeovil taistelee Barsnleyn kanssa tiukasti sarjan huonoimman joukkueen tittelistä. Kotietu kuitenkin tasoittaa lähtökohtia ja Blackpool on onnistunut pupeltamaan monta varmalta vaikuttanutta otteluaan tasapeliksi, joten isketään vierasvoitolle ristivarmistus.

 9. Bolton – Huddersfield 1x2Bolton on materiaaliltaan jotain aivan muuta, mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Joukkueen peli on kuitenkin kokovartalolukossa. Wanderers on voittanut YHDEN kauden kaikista kotiotteluistaan. Huddersfield osaa pelata tiukasti puolustaen ja ainakin tasapelivarmistus on syytä ottaa isäntien voitolle.

 10. Reading – Charlton 2MITÄ HEMMETTIÄ – OSA 2!? Kyllä – Reading on parempi joukkue ja lähtee kotonaan otteluun suosikkina. Mutta se kärsii runsaista loukkaantumisista, eikä se viime aikojen otteet todellakaan ole vakuuttaneet. Charltonin 9% pelikannatus on loukkaus sitä kohtaan ja me tuemme sympaattista seuraa täydellä luotolla!

 11. Brighton – Barnsley 1Barsnley on sarjan huonoin joukkue, ainakin vieraissa. Joukkue on kerännyt kahdeksasta matkaottelusta tasan yhden pisteen. Brighton on materiaalin puolesta reilusti edellä ja kotonaan jättisuosikki. Pelikannatus on kuitenkin lähtenyt niin pahasti käsistä, että napataan varmistuksia mukaan.

 12. Nice – Monaco 2Nice on hävinnyt viisi edellistä otteluaan tylysti. Monaco on materiaaliltaan selvästi edellä ja lähtee vieraissakin suosikkina otteluun. Vierasvoitto on jopa alipelattu ja se kelpaa varmaksi asti.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 3

#

Kohde

1

X

2

1.

Crystal P – West Ham

1

X

2

2.

Burnley - Watford

 

 

2

3.

Sheff W - Leicester

 

 

2

4.

Millwall - Nottingham

1

X

 

5.

QPR – Bourne.

1

 

 

6.

Ipswich - Blackburn

1

X

2

7.

Birmingham - Doncaster

1

 

 

8.

Yeovil - Blackpool

 

X

2

9.

Bolton - Huddersfield

1

X

2

10.

Reading - Charlton

 

 

2

11.

Brighton - Barnsley

1

X

2

12

Nice - Monaco

 

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 34,20€