1. Blues – Ässät: Blues painii lievässä otteluruuhkassa, kun joukkue kohtasi sekä perjantaina että lauantaina Kärpät. Espoolaisten taistelumoraali on kuitenkin huipussaan ja puolustuspeli sarjan parhaimmistoa. Ässien myytyä kaikki ykkösmiehensä, katosi hyökkäyksestä kaikki juonikkuus. Koti- ja motivaatioedun puolesta Blues on selvähkö suosikki voittajaksi, eikä porilaiset tule juhlimaan maaleilla. 

  2. Växjö – Linköping: Linköping on pääsemässä oikeassa vaiheessa kautta loistoiskuun. Neljän ottelun voittoputkessa matkaava vierasjoukkue ei ole laadulta niin paljon jäljessä isäntiä, mitä sarjataulukko antaa ymmärtää. Kotietu tekee Växjöstä vain niukan suosikin. Linköping on selvästi sarjan runsasmaalisin joukkue, eikä tänäänkään jäädä maaleitta. 

  3. Skellefteå – Frölunda: Skellefteån runkosarjan voitto on käytännössä varma, mutta huippuottelu sytyttää joukkueen varmasti. Frölunda pelaa upeaa kautta, eikä olisi mikään yllätys, jos tämän illan kohtaaminen toimisi ennakko tuleville finaaleille. Luvassa on varmasti tarkka ja tiukka vääntö, johon isännät lähtevät kotiedun puolesta suosikkeina. 

    Lue myös Elmoorin ennakko Blues – Ässät -otteluun tästä!

Moniveto 6: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Blues - Ässät

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Växjö - Linköping

Koti

2,4,6

Vieras

1,3,5

3

Skellefteå - Frölunda

Koti

1,3

Vieras

0,1,2

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 64,80€